Élet-Stílus

Cara Delevingne azért nem jelentette, hogy szexuálisan zaklatták, mert nem akarta tönkretenni más életét

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Cara Delevingne is azon nők közé tartozik, akiket Harvey Weinstein szexuálisan zaklatott. A nyíltan leszbikus modell-színésznő még egy évvel ezelőtt osztotta meg történetét a világgal, most pedig azt is elárulta, miért nem jelentette akkoriban az esetét.

Cara Delevingne ruhája és Rihanna ragyogása vitte el a show-t a Valerian premierjén
Tara Reid kóros soványsága pedig egyre aggasztóbb méreteket ölt.

Delevingne és Weinstein amúgy – egy rendező társaságában – egy közelgő film kapcsán találkozott, majd miután kettesben maradtak a producer megkérte, hogy maradjon még, színésznőkről mesélt, akikkel lefeküdt, végül pedig felhívta a szobájába. A modell Twitter-oldalán mesélte el, hogy miért nem jelentette egyből, hogy szexuálisan zaklatták.

Azért, mert szégyelltem magam a történtek miatt és nem akartam nyilvánosan tönkretenni más életét, még akkor sem, ha ő tönkretette az enyémet

– írta a bejegyzésben a színésznő.

Twitter-posztban amúgy a „MiértNemJelentettem” hashtaget használta Delevingne, amit rajta kívül több ezer másik nő is használ Donald Trump egyik megjegyzése miatt: a jelenleg regnáló amerikai elnök feltette ugyanis a kérdést, hogy a Brett Kavanaugh-t  – Trump őt jelölt e a legfelsőbb bíróság élére – szexuális zaklatással vádoló Christine Balasey Ford miért nem jelentette azonnal a molesztálást.

Kiemelt kép: Charley Gallay/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik