Élet-Stílus

Kiborult a vegetáriánus nő, aki az IKEA miatt evett életében először húst

Születésétől fogva vegetáriánusnak nevelték, a 22 éves Fern Jackson így soha életében nem evett húst. Egészen addig, amíg egy IKEA-alkalmazott el nem követett egy apró hibát – írja a Mirror.

Az angliai Dorsetben élő nő a családjával ment a bútoráruházba, és amikor megéhezett, vett magának egyet a nemrég piacra dobott vegetáriánus hotdogokból. Csakhogy a büfés véletlenül hagyományos, sertésvirslivel készült ételt nyomott a kezébe.

Már kapható az új vegetáriánus hot dog az IKEA-ban
Vére nem csak a húsevők majszolhatják az olcsó ételt az áruházi túrák során.

Fern azt mondja, a hotdog pont úgy nézett ki, ahogy az étlapi fotó szerint a vegetáriánus hotdognak ki kellett néznie, de az első falat után érezte, hogy valami nem stimmel. Hívatta a konyhafőnököt, aki közölte vele, hogy sajnálja, de húsos ételt kapott. A menedzser aztán megmutatta a lánynak, hogy a húsos és a vegetáriánus hotdog valójában egészen másképp néznek ki.

Nem ettem sem hús, sem halat egész életemben, sőt, anyukám is vegetáriánus volt végig, amíg várandós volt velem.

A fiatal nő azt mondja, két napig volt beteg attól az egy falat virslitől, de sokkal nagyobb traumát okoz neki a tudat, hogy evett egy állatból. Bár a menedzser a cég nevében bocsánatot kért Ferntől, a lány azt mondja, ez neki messze nem elég. Nem akar anyagi kártérítést, csak szeretne biztos lenni benne, hogy az IKEA mindent megtesz, hogy soha nem fordulhasson elő hasonló. Szerinte kezdhetnék például azzal, hogy kicserélik a fotót a vegetáriánus hotdog mellett az étlapon.

(Kiemelt képünkön Fern Jackson, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik