Élet-Stílus

Videóra vette az utas, ahogy a reptéri munkás kifosztja a bőröndöket

A poggyászrakodó még csak azzal sem törődött, hogy titokban kutassa át a feladott csomagokat.

Letartóztattak egy poggyászrakodót a spanyolországi Ibiza repülőterén, miután a Ryanair egyik utasa levideózta, ahogy lop – jelentette a helyi sajtó. A felvételen látni lehet, hogy a reptéri dolgozó szemérmetlenül nyitogatja a bőröndöket a gép mellett, a kifutópályán, mielőtt berakta volna azokat a gépbe.

A meg nem nevezett férfi még csak azzal sem törődött, hogy titokban próbáljon lopni. Gyakorlatilag mindenki szeme láttára nyitogatta ki poggyászokat, majd az egyikből egy piros hangfalat vett elő, amit aztán szépen zsebre is vágott.

A videót készítő utas a Diario de Ibiza című helyi lapnak elmondta, azt tűnt fel neki, ahogy a rakodómunkás bezárja az egyik bőrönd cipzárját. Először azt gondolta, hogy csak egy feledékeny utasnak segített, és bezárt egy nyitva maradt poggyászt. De aztán egy újabb csomagot vett magához, majd egy újabbat. Ekkor kezdett el videózni, és így sikerült bizonyítékot találnia a tolvaj ellen.

Egy este három bőröndöt is kifoszthattak Ferihegyen
A koreai nagykövetség közleményben is figyelmeztet a lopásokra.

A férfi azonnal megmutatta a felvételt az egyik utaskísérőnek, majd együtt értesítették a pilótát, aki a videó megnézése után már rögtön a rendőrséget hívták. A rakodómunkást, aki a beszámoló szerint mindössze három napja dolgozott a repülőtéren, letartóztatták, és lopás vádjával indítottak eljárást ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik