Kultúra

Egy este három bőröndöt is kifoszthattak Ferihegyen

Január 19-én több utast is megloptak a budapesti Liszt Ferenc reptéren. Egyikük, egy koreai utas a Budapest Airport Facebook-oldalára megírta történetét, a világ legrosszabb repterének nevezve a budapestit.

A poggyászomat biztonsági lánccal lezárva adtam fel, de megérkezéskor nyitva találtam. Ellopták az órámat és beletúrtak az úszócuccomba. Dühös lettem, mert valaki végigtapogatta a bikinimet, az alsóneműmet és a személyes tárgyaimat.

írta Hyojin Kim, aki szerint a koreai nagykövetség oldalára ki is tettek egy figyelmeztetést a budapesti reptéren történő lopások miatt, olyan sűrűn fordulnak elő az ilyen esetek. A posztot kiszúró 444 egy Írországban élő magyar pár kálváriájáról is hosszabban beszámol, akiknek egy karikagyűrűjük és eljegyzési gyűrűjük is eltűnt a feladott kézipoggyászukból, mikor Dublinból hazalátogattak. Miután megtudták, hogy aznap este két hasonló eset is történt Budapesten, arra jutottak, hogy itt lophatták meg őket. Ezt követően a közösségi médián keresztül és telefonon is próbáltak panaszt tenni, de a beszámoló szerint hol válasz nélkül maradtak, hol elutasításba ütköztek.

Elsősorban a Budapest Airport hozzáállása miatt írok, ugyanis felháborítónak tartom, hogy egy adott éjszakáról 3 olyan bejelentéssel is rendelkeznek, amely azt bizonyítja, hogy több, a repülőteret érintő járaton is lopás történt, és mégsem tesznek semmit, a telefonban lekezelőek, ide-oda kapcsolgatnak

– írta a Tibor nevű utas a lapnak, ahol a Budapest Airport válasza is olvasható.

Borítókép: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik