Élet-Stílus
Fire gas burn is cooking on iron pan,stir fire very hot

A világ legpechesebb embere pont nem nyert a lottón, de legalább életben maradt

24.hu
24.hu

2018. 09. 06. 16:55

Őrületes balszerencse-sorozaton van túl a brit férfi.
Korábban a témában:

Ha ön, aki ezeket a sorokat olvassa, valaha azt érezné, hogy az életben nincs szerencséje, csak gondoljon szegény Barrie Enderbyre.

Az angliai Grimsbyben élő 78 éves férfi olyan pechsorozaton van túl, amit kevesen mondhatnak el magukról.

Úgy kezdődött, hogy amikor kerékpárral közlekedett a városban, egy autós fellökte. Barrie leesett a bicikliről és csúnyán megütötte a lábát.

A baleset következtében teljesen megfeledkezett a lottóról, és az utolsó pillanatban jutott eszébe, hogy fel kellene adnia a szelvényét. Mivel a bringája rommá tört, kénytelen volt gyalog, sántítva eljutni a lottózóig, ám sajnálatos módon 15 perccel lekéste a szelvény beküldésének határidejét, így azon a héten nem vehetett részt a játékban.

Általában ez nem szokott nagy gondot okozni, csakhogy Barrie Enderby számait épp a következő sorsoláson húzták ki. Mindig a lányai születési dátumait és a korábbi lakásának házszámát játssza meg, ha most is sikerült volna beküldenie a számokat, 10 ezer fontot (3,6 millió forint) nyert volna.

Bánatában elment sörözni barátaival, jól be is rúgott, így aztán a kocsmából hazaérve odatett sülni egy kis húst és krumplit.

Aztán elaludt.

A tűzriasztó hangjaira ébredt, reflexből jó nagy adag vizet loccsantott a füstölő ételre, amitől csak sokkal nagyobbak lettek a lángok és így a konyhai berendezések és a mennyezet egy része alaposan megégett.

A szomszédok hívták ki a tűzoltókat, akiknek sikerült eloltaniuk a tüzet, így Enderby úr lakása legalább nem égett le.

https://www.facebook.com/grimsbylive/posts/1995183370545916?__xts__%5B0%5D=68.ARDWbY-bsSQcGKhTaZO1c_Kf7nAdkdI_7sh5yFbmV8rb9wjrBHTxvM8fXq3DoFMcXGRhxJK-DqZPMVGuis7Lsbkn-tf4fvZHUKjjsLaaeQcJ3E3b6Oxfrd9R4ITFj7_Mn15eTUoGxWE56JlhSH8BogTG25x1TgaqHCRarzPzP-u0TSPXBUa92g&__tn__=-R

 

via Grimsby Telegraph, kiemelt kép Thinkstock (illusztráció)

US President George W. Bush (R) drives a Ford F350 pickup truck with Australia's Prime Minister John Howard (L) to their joint press conference at Bush's ranch 03 May 2003 in Crawford, Texas. Bush is hosting Howard on his 1,600-acre ranch in Crawford, Texas.   AFP PHOTO/Stephen JAFFE / AFP / STEPHEN JAFFE
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bécs, 2016. június 16.
Perényi János bécsi magyar nagykövet beszédet mond a magyar zsidók auschwitzi deportálásáról nyílt Falak, jelek, sorsok című vándorkiállítás megnyitóján a bécsi Igazságügyi Palotában 2016. június 16-án.
MTI Fotó: Filep István
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.