Élet-Stílus

A világ legpechesebb embere pont nem nyert a lottón, de legalább életben maradt

Őrületes balszerencse-sorozaton van túl a brit férfi.

Ha ön, aki ezeket a sorokat olvassa, valaha azt érezné, hogy az életben nincs szerencséje, csak gondoljon szegény Barrie Enderbyre.

Az angliai Grimsbyben élő 78 éves férfi olyan pechsorozaton van túl, amit kevesen mondhatnak el magukról.

Úgy kezdődött, hogy amikor kerékpárral közlekedett a városban, egy autós fellökte. Barrie leesett a bicikliről és csúnyán megütötte a lábát.

A baleset következtében teljesen megfeledkezett a lottóról, és az utolsó pillanatban jutott eszébe, hogy fel kellene adnia a szelvényét. Mivel a bringája rommá tört, kénytelen volt gyalog, sántítva eljutni a lottózóig, ám sajnálatos módon 15 perccel lekéste a szelvény beküldésének határidejét, így azon a héten nem vehetett részt a játékban.

Általában ez nem szokott nagy gondot okozni, csakhogy Barrie Enderby számait épp a következő sorsoláson húzták ki. Mindig a lányai születési dátumait és a korábbi lakásának házszámát játssza meg, ha most is sikerült volna beküldenie a számokat, 10 ezer fontot (3,6 millió forint) nyert volna.

Bánatában elment sörözni barátaival, jól be is rúgott, így aztán a kocsmából hazaérve odatett sülni egy kis húst és krumplit.

Aztán elaludt.

A tűzriasztó hangjaira ébredt, reflexből jó nagy adag vizet loccsantott a füstölő ételre, amitől csak sokkal nagyobbak lettek a lángok és így a konyhai berendezések és a mennyezet egy része alaposan megégett.

A szomszédok hívták ki a tűzoltókat, akiknek sikerült eloltaniuk a tüzet, így Enderby úr lakása legalább nem égett le.

https://www.facebook.com/grimsbylive/posts/1995183370545916?__xts__%5B0%5D=68.ARDWbY-bsSQcGKhTaZO1c_Kf7nAdkdI_7sh5yFbmV8rb9wjrBHTxvM8fXq3DoFMcXGRhxJK-DqZPMVGuis7Lsbkn-tf4fvZHUKjjsLaaeQcJ3E3b6Oxfrd9R4ITFj7_Mn15eTUoGxWE56JlhSH8BogTG25x1TgaqHCRarzPzP-u0TSPXBUa92g&__tn__=-R

 

via Grimsby Telegraph, kiemelt kép Thinkstock (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik