Élet-Stílus

Rúdtáncolás miatt függesztették fel az özvegy tanárnőt

Az özvegy, kétgyerekes Kandice Masont felfüggesztették középiskolai tanári állásából, miután a felettesei észrevették, hogy mellékállásban rúdtáncot tanít. Pedig mind a szülők, mint a tanulók meg voltak vele elégedve – mondta a Daily Mailnek.

Az Észak-Karolinában élő nő két lányát egyedül neveli – egyikőjük hat-, a másik hétéves –, négy éve kezdett el rúdtáncot oktatni, még mielőtt a férje meghalt volna, aki egyébként támogatta ebben. Még egy rudat is vett neki akkor szülinapjára.

A csütörtöki felfüggesztésén szerinte megalázták, a tankerületi felügyelő az igazgató és még egy alkalmazott szidalmazta az internetre kikerült videók miatt.

I just wanna thank you for the publicity. I made abc11 news.“Perfect by natureIcons of self indulgenceJust what we all needMore lies about a world thatNever was and never will beHave you no shame don't you see meYou know you've got everybody fooledLook here she comes nowBow down and stare in wonderOh how we love youNo flaws when you're pretendingBut now I know sheNever was and never will beYou don't know how you've betrayed meAnd somehow you've got everybody fooled”

Közzétette: Arisa Layce Mason – 2018. augusztus 17., péntek

Pedig a két munka és gyerekei nevelése mellett három felsőfokú végzettséget is szerző Mason szerint több pozitívuma is van annak, hogy rúdtáncot oktat: egyrészt formában tartja, a szorongás és az álmatlanság leküzdésében is segíti, másrészt az így befolyt pénzből gyerekeit támogathatja.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik