Élet-Stílus

Sörrel mentették meg egy férfi életét a sörszállítók

Nem mentek el a krízishelyzetbe lévő férfi mellett.

A sör segítségével mentették meg sörszállítók egy férfi életét a Minnesota állambeli St Paul városában – jelentette a Fox9 televízió híradója. Jason Gabel és Kwame Anderson munka közben álltak meg segíteni, amikor egy autópálya-felüljárón észrevettek egy férfit, aki látszólag öngyilkosságra készült.

Anderson azonnal értesítette a rendőrséget a helyzetről, majd szóba elegyedett a férfival, és igyekezet őt lebeszélni arról, hogy véget vessen az életének. Anderson végül majdnem egy órán keresztül beszélt hozzá, még akkor is, amikor kiérkeztek a rendőrök.

Gabel elmondta: kérte a rendőröket, hogy engedjék oda a társát a férfihoz, közölve velük, hogy ő képes lehet lebeszélni a férfit az ugrásról. Végül Anderson egy zseniális húzással oldotta meg a problémát. A teherautóból elővett egy karton sört, és azzal sikerült elérnie, hogy a férfi lejöjjön a felüljáró széléről.


„Nagyon megkönnyebbültem” – mondta Anderson a Fox9 híradójának. A férfi hozzátette, hogy amikor látta, hogy ott áll a felüljáró már tudta, addig nem fog elmenni onnan, amíg le nem jött.

A helyi rendőrség megdicsérte a sörszállítókat, amiért megálltak és segítettek a bajba került emberen.

Kwame Anderson, az őt dicsérő rendőrök társaságában. Fotó:Fox9

A kiemelt képen Jason Gabel és Kwame Anderson, az életmenő sörrel. Fotó: Fox9

Ajánlott videó

Olvasói sztorik