Élet-Stílus

Kórházba került egy 16 éves, miután egyik barátnője poénból lelökte egy hídról

A washingtoni lány könnyedén meg is halhatott volna a a becsapódástól. A pillanatról videó készült.

Eltörte öt bordáját, megsérült a tüdeje és több napra kórházba került egy 16 éves amerikai lány, miután egy barátja lelökte egy 15 méter magas gyalogos hídról, Washington államban – jelentette a helyi sajtó. Jordan Holgerson rémisztő zuhanásáról, és fájdalmas becsapódásáról videó készült.

A kamaszlány a kórházban nyilatkozva a helyi sajtónak elmondta: egyik barátnője volt az, aki kedden lelökte a Portland város közelében található Moulton Falls hídról. Elmondása szerint azért mentek fel a hídra, hogy leugorhasson, de hezitált, és a nő ekkor lökte meg hátulról.

Elmondása szerint a zuhanásra alig emlékszik, csak a becsapódás pillanata maradt meg benne. És az, hogy milyen nehezen tudott kijutni a folyóból. Ebben egy szolgálaton kívüli mentős segített neki.

A lány anyja a helyi sajtónak elmondta: reméli, hogy a nő, aki lelökte, felkeresi a rendőrséget, elismerve, hogy amit tett, rossz volt. “Akár meg is ölhette volna a lányomat” – jelentette ki Genelle Holgerson a KATU televízió híradójának.

Az ABC News helyi idő szerint péntek reggel közölte, hogy a helyi rendőrség nyomozást indított az esettel kapcsolatban, megemlítve, hogy aki lelökte a lány már nagykorú, és akár büntetőeljárást is kezdhetnek vele szemben. A lányt az ABC News közlése szerint már kiengedték a kórházból, és otthon gyógyul sérüléseiből.

Kiemelt fotó:Facebook/KATU

Ajánlott videó

Olvasói sztorik