Élet-Stílus

A kínos pillanat, amikor a Legyen Ön is milliomos török versenyzője nem tudja, hol van a kínai nagy fal

Igen, a kérdésben benne volt, hogy KÍNAI. Két segítséget is fel kellett használnia.

Nevetség tárgyává vált Törökországban (majd persze Kínában is) egy 26 éves nő, miután egy televíziós vetélkedőben nem tudta segítség nélkül megmondani, hol található a kínai nagy fal – írta a török és a kínai sajtó. A közgazdászként végzett Su Ayhan negyedik kérdésnek kapta meg ezt a Legyen Ön is milliomos című játékban, amit az ATV török magántelevízión lehet látni.

A négy válaszlehetőség közül az első volt Kína. Amellett India, Dél-Korea és Japán szerepelt még, mint lehetséges válasz. “Tudom a választ, de szeretném a közönség segítségét kérni” – közölte a műsorvezetővel Ayhan.

A közönség azonban nem volt valami nagy segítség, hiszen csak 51 százalékuk jelöltbe be Kínát. Azt nem tudni, hogy azért, mert ők sem tudták a választ, vagy csak trollkodtak a könnyű kérdésen szenvedő nővel.

Ez persze nem volt nagy segítség Ayhannak, aki ekkor újabb segítséget használt fel, és felhívta egyik barátját, aki szerencséjére tisztában volt azzal, hol található a kínai nagy fal. És be is jelölte a helyes választ.

A nő a Hürriyet Daily News angol nyelvű török lap cikke szerint a következő kérdésnél kiesett, mert nem tudta egy népszerű török dal szerzőjét. A lap egyik szerzője közben reményét fejezte ki, hogy a közönségből csak azért adtak olyan sokan rossz választ, hogy csapdába csalják az egyszerű kérdésen szenvedő nőt, mert különben óriási gondokat kell megoldani a török oktatásban.

Kiemelt Fotó:YouTube/TeknOyun

Ajánlott videó

Olvasói sztorik