Élet-Stílus

Roseanne Barr először adott interjút a rasszista tweetek óta

Roseanne Barr májusban tette tönkre a saját karrierjét azzal, hogy azelőtt írogatott sértő tweeteket, mielőt utánanézett volna néhány dolognak. Így kikiáltották rasszistának, pedig – állítása szerint – szimplán csak hülye volt.

A teljes sztoriról és a rasszista tweeteről már írtunk korábban, azóta a színésznő számtalanszor bocsánatot kért, és mentegetőzött, hogy fogalma sem volt arról, mibe nyúlt bele.

Ó, ha annyiszor lenne egymilliónk, ahányszor hírességek egy mondattal vágtak alá a karrierjüknek!
Mutatjuk azokat a sztárokat, akik nem igazán gondolták végig, hogy mit mondanak.

A történtek óta először adott interjút a tévében, ahol ismét elmondta, hogy nem rasszista, csak nagyon elnézte a dolgokat.

Annyira elszomorít, hogy mindenki azt gondolja, ilyen ember vagyok, pedig egyáltalán nem. Nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, az egész életem és a munkám is ráment. Bárcsak más szavakat használtam volna.

mondta az elkeseredett színésznő, aki azt gondolja, hogy igazságtalanság, amiért neki nem hajlandók megbocsájtani, míg a korábban pedofíliával viccelődő James Gunnért petíciót indított a filmes világ. Ugyanazok az emberek, akik felmentették James Gunnt, szerinte feketelistára tették őt, pedig kisebb a bűne.

Kiemelt kép: Getty Images / Mike Coppola/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik