Élet-Stílus

Baukó Éva: Gyógyszerek híján alkohollal oldottam a szorongásaimat

A Blikknek adott interjúban elmesélte Baukó Éva, hogy anno a Való Világ időszakában milyen súlyos alkoholproblémákkal küzdött, és hogyan szabadult meg tőlük.

Amikor elvállaltam a valóságshow-szereplést, komoly pánikbetegséggel küzdöttem. Csak néha tört rám, de a villában, a zárt közegben felerősödött és gyógyszerek híján alkohollal oldottam a szorongásaimat. A villa után megviselt, hogy az emberek problémás alkoholistának látnak, de ahelyett, hogy változtattam volna, még jobban elmerültem. Gyakorlatilag közlekedni sem tudtam, és minden stresszhelyzetet az itallal kompenzáltam.

– mesélte élete egy elég rossz időszakáról. Azóta orvosi segítséggel lejött az alkoholról, 5 éve egy kortyot sem ivott. Hét hetet töltött egy klinikán:

Egyre agresszívebb lettem, elmartam a barátaimat, és ezt a családom sem tűrte. Aztán elfogyott a pénz és a lehetőségeim. Senkire sem számíthattam, és ekkor szembesültem vele, hogy tovább kell lépnem. Öt éve nyáron bevonultam egy pszichiátriai kezelésre, ami inkább elvonó volt, ám az egyetlen lehetőség, hogy kigyógyuljak a pánikbetegségből és az alkoholproblémákból

Már se az alkohol, se a drogok nem jelentenek veszélyt számára, még a koffeint is hanyagolja. Azt mondja, egyedül a rosszfiúkhoz való vonzódását kell még legyőznie. Mondjuk ezt nehéz lehet, a fotói alatti kommentekben ugyanis gyűlnek rendesen.

https://www.facebook.com/VVEvaOfficial/photos/a.632769930130171.1073741832.112970945443408/2121386711268478/?type=3&theater

Kiemelt kép: Facebook 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik