Élet-Stílus

Emlékszel még, hogy Baukó Éva melyik évadban fetrengett a stúdió padlóján?

Az RTL Magyarország július 9-én jelentette be, hogy a csatorna egyik legnagyobb sikerű valóságshow-ja, a Való Világ két év kihagyás után hamarosan új évaddal jelentkezik. A műsornak köszönhetően olyan celebekkel gazdagodott a magyar sztárvilág, mint Aurelio, Nádai Anikó vagy Majka. Utóbbi mára már az ország egyik legsikeresebb műsorvezetőjévé nőtte ki magát, de Nádairól is elég sokat olvasni. De vajon emlékszik még, hogy melyik évadban tűntek fel? Ezt próbálhatja most ki legújabb kvízünkben.

Atyaég, 16 éve indult az első Való Világ, de történt még más is 2002-ben
Összeszedtük, mi minden történt abban az évben, amikor műsorra került Magyarország első valóságshowja.

Természetesen 8 évad több mint száz versenyzőjét megjegyezni szinte lehetetlen, de az igazi Való Világ-rajongóknak nem jelenthet gondot megmondani, hogy Baukó Éva melyik évadban pörgött végig a padlón vagy hogy az éppen első gyermekét váró Kutai Kinga hányadik szériában robbantotta be majdnem az egész villát, amikor alufóliával együtt akart ételt melegíteni.

Legújabb kvízünkben 15 egykori villalakó található, mindössze azt kell megtippelni, melyik évadban bukkantak fel. Kommentben jöhetnek a pontszámok!

(Kiemelt kép: Facebook/@ValóVilág)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik