A Real Junk Food Project (RJFP) egy fantasztikus kezdeményezés, amely egyben környezetkímélő és a hátrányos helyzetű embereket is segíti. Lényege, hogy a cég begyűjti a szupermarketekből, kávézókból, gyorséttermekből visszamaradt élelmiszert – ezeken a helyeken hulladék lenne a zöldségekből és más alapanyagokból, a RJFP azonban segít az újrahasznosításban.
Hozzájuk fordult egy fiatal angol pár, Cherie Harris és James Mainwaring, akik komplett esküvői menüt állíttattak össze a kidobásra szánt élelmiszerekből.
A vendégek csak az étel elfogyasztása után tudták meg, hogy mit ettek, és valósággal sokkolta őket a tény, hogy ennyire ízletes és gusztusos ételek készültek a kidobástól megmentett élelmiszerekből.
Még mielőtt ítélkezne bárki, hozzátesszük, hogy a pár célja nem a spórolás volt: azt szerették volna, hogy a szertartás minél környezetkímélőbb legyen.
(via Mirror, kiemelt fotó: Facebook)