Élet-Stílus

Négylábú celebek, akik átvették a hatalmat gazdájuk Instagramja felett

Sok celeb szeret állatokkal szelfizni, de vannak olyan két- és négylábú kedvencek, akik akár át is vehetnék a posztolást a gazditól, mert annyira jó tartalmak születnek a közreműködésükkel.  Sokan közülük nem elit tenyészetből származnak, hanem az utcáról mentették őket, amitől még szerethetőbbek. Összeszedtük azokat a híres állatokat, magyar és külföldi celebek legjobbfej szőrös és tollas kedvenceit, akik nevettető posztokkal dobják fel napjainkat. 

Justin Theroux és Kuma

Justin Theroux kutyáját, Kumát a halál torkából mentették ki elhivatott állatvédők, akiknek a munkájára fel is hívja a figyelmet a színész, és mindenkit arra biztat, hogy válassza az örökbefogadást. Kuma egy szelíd, szomorú szemű pitbull, de nem az egyetlen Theroux Instáján: úgy tűnik, nagy rajongója a fajtának, rendszeresen oszt meg ugyanis gazdikeresős posztokat kedvesarcú pitbullokkal.

@justintheroux által megosztott bejegyzés, Jún 9., 2018, időpont: 8:27 (PDT időzóna szerint)

Jennifer Garner csirkéi

Nem négy, hanem kétlábúak, ráadásul a legtöbben haszonállatként tartják őket: Jennifer Garner elég furcsa házikedvenceket választott, ő a csirkék mellett kötelezte el magát. Bár a tojásaikat hasznosítják, egyébként ugyanúgy tartják őket, mint egy udvari kutya vagy cica. A csirkés fotóit egyszerűen nem lehet nem imádni, de azért ez a kutya se semmi.

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2018, időpont: 3:21 (PDT időzóna szerint)

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés, Jún 16., 2018, időpont: 12:53 (PDT időzóna szerint)

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2018, időpont: 8:20 (PDT időzóna szerint)

Orlando Bloom és Mighty

Mások a szerelmükkel, Orlando Bloom kedvenc kutyájával tesz ki romantikus közös képeket az Instagramra. És nem azért, de ez mennyivel menőbb. Nem csak motorozni szokott vele, néha egy szatyorban a nyakába kapja, és együtt bicikliznek. Mighty, a vörös uszkár külföldi útjaira is elkíséri a színészt, igazi világutazó kutya, már Ázsiában is járt.

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2018, időpont: 3:22 (PDT időzóna szerint)

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés, Jún 21., 2018, időpont: 4:45 (PDT időzóna szerint)

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés, Febr 5., 2018, időpont: 9:56 (PST időzóna szerint)

Katy Perry és Nugget

Micsoda különös véletlen, hogy Katy Perry-nek, Orlando Bloom barátnőjének szintén egy vörös uszkárja van, akit Nuggetnek hívnak. Gyakorlatilag egymással versenyeznek, hogy melyikőjük kutyája kap több lájkot, bár az énekesnő az utóbbi időben mintha kevesebbet posztolna Nuggetről.

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés, Máj 19., 2018, időpont: 8:04 (PDT időzóna szerint)

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés, Jún 11., 2017, időpont: 12:16 (PDT időzóna szerint)

Amanda Seyfried és Finn

Az ő kapcsolatuk a leginkább irigylésre méltó a fotók alapján. Finn egy ausztrál juhászkutya, szintén mentett, és Twitteren közel 12 ezren követték egészen 2015-ig, míg meg nem unta a posztolást. Pedig egyik utolsó tweetjében pont azt ígérte, hogy indulni fog a következő évi választásokon. Finn a színésznő életének minden fontos pillanatában ott van, nagyon imádhatják egymást. Seyfried egyébként elkötelezett állatvédő, legtöbb posztja erről a témáról szól.

Amanda Seyfried (@mingey) által megosztott bejegyzés, Jún 12., 2018, időpont: 9:12 (PDT időzóna szerint)

Amanda Seyfried (@mingey) által megosztott bejegyzés, Ápr 4., 2018, időpont: 5:19 (PDT időzóna szerint)

Amanda Seyfried (@mingey) által megosztott bejegyzés, Jún 21., 2014, időpont: 3:47 (PDT időzóna szerint)

Vasvári Vivien és Luxus Röfi

Luxus Röfi pillanatok alatt mindenki kedvence lett, mikor Vasvári Vivien először bemutatta, aztán hónapokig nem hallottunk felőle, végül jött a hír, hogy egy farmra delegálta a család, mert kinőtte a kereteit, nem luxusházba való állat. Ez mondjuk nem akkora meglepetés.

Luxus Röfi törpemalac, és babakorában ismerte meg az Instagram, amikor rózsaszín kötött kis ruhácskájában azonnal mindenki szívét megolvasztotta. Mintha malackát látnánk élőben a Micimackóból. Reméljük, hogy azóta nem lett belőle is szalonna.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2017, időpont: 2:11 (PST időzóna szerint)

Tóth Gabi és Sanyi

Az embernévre keresztelt kutyák mindig viccesek, különösen ha Sanyinak hívják őket. Sanyi ráadásul egy igazán picike csivava, aki a már idősebb Gizi mellé szerzett be Tóth Gabi. Mióta családtag, szinte minden nap posztol róla az énekesnő.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Jún 1., 2018, időpont: 8:30 (PDT időzóna szerint)

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2018, időpont: 2:17 (PDT időzóna szerint)

Nánásiék és Pityu

Nánásiék életének szerves része Pityu, az idős vizsla, de mostanában ritkán szerepelt a fotókon, mert sajnos amputálni kellett a lábát daganat miatt. Most kemoterápiát kap, és úgy tűnik, jobban van, mert ismét visszatért az Instagramra! Pityu már elmúlt 8 éves, ezt a 8 évet családtagként töltötte, mindenhova vitték magukkal, sokszor nyaralt a családdal a négylábú.

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés, Jún 25., 2018, időpont: 3:21 (PDT időzóna szerint)

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés, Jún 1., 2018, időpont: 8:39 (PDT időzóna szerint)

Cinthya Dictator és Ziggy

A szőrtelen emlősállatoktól sok ember irtózik, pedig ők is nagyon kedvesek tudnak lenni. Mondjuk Cinthya Dictator fotói pont nem ezt erősítik meg, valamiért nagyon furcsa kapcsolatot ápol a macskájával, egyszer például azt fotózta le, ahogy szájonpuszilja. Mondjuk a növényeivel sem épp átlagos a viszonya.

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Máj 16., 2018, időpont: 10:31 (PDT időzóna szerint)

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2018, időpont: 8:56 (PST időzóna szerint)

Nyári Dia és Phoebe

Nyári Diáék hamarosan születő gyerekének nehéz dolga lesz, ha át akarja venni az elsőszülött  szerepét a családban, ugyanis egy gyerekük már van, Phoebe, a Jack Russell terrier kutya. Phoebe ágyban alszik, asztalnál eszik, kirándul, fotózáson vesz részt, azaz csupa olyan dolgokat csinál, mint egy átlagos gyerek. Nagyjából minden képükön szerepel, így nehéz kiválasztani a legjobbakat.

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés, Jún 19., 2018, időpont: 9:42 (PDT időzóna szerint)

 

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés, Okt 1., 2017, időpont: 6:54 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram /@orlandobloom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik