Kultúra

Kis Grófót szétszedik a nők a liftben

Valahogy úgy lehet elképzelni Kis Grófo új számához készült klipjét, mintha a Pixás Bulibáró túl sokáig nyúlt volna, Grófo pedig egy másik afterbe csöppent volna. Minden tiszta homály és szétesés. A Kameszito először a 24.hu-n látható.

A videót Miki357 és Sivák Zsófia készítették, ketten rakták össze az egész koncepciót és a látványt is. A klipet Dévényi Zoltán fényképezte.

Az volt a terv, hogy valami egészen más dolgot csináljunk, mint a Bulibáró, de nem tudom, mennyire jött össze. Szerettünk volna valami olyan vizuális univerzumot teremteni, ami azért különbözik a magyar klipes világtól.

– mondta a rendező, Miki357.

Persze nem kell hosszú sztorit a klip mögé látni, Miki357-ék hangulatokat akartak elmesélni, impulzusokkal akartak a nézőkre hatni. Az meg, hogy mennyire lett trash, vagy sem, bárki eldöntheti. Az biztos, hogy ez már nem mulatós, hanem egy igazi popdal tele menő túlzásokkal.

Minden benne van, ami egy Grófós bulihoz kell: fehér 6-os BMW, mellény, aranyóra, sok fuksz és pénz. De Grófónál már csak a barokkos Lakatos Márk öltözte túl az estét. Igazából tökéletes kontrasztok mindketten a melegítős, matricás fejű srácokhoz képest. Ezen az bulin a lányok a most nagyon menő kicsi szemüvegben tombolnak a Kis Grófo-plakátok mellett, a dress code pedig az lehetett a forgatáson, hogy csak feketét ne merj felvenni! Bársony, selyem, strassz és állatminta előnyben. De ne is mi beszéljünk, hanem a képek: ha ettől nem akar valaki afterezni a sötétben Grófóval, akkor semmitől.

Galéria

Ajánlott videó

Olvasói sztorik