Élet-Stílus

Kelemen Anna: Nem vagyok természetes szépség

Ezzel a kijelentéssel biztosan mindenki egyetért, Kelemen Anna szerint pedig nincs is ezzel baj. Ő ugyanis a plasztikai sebésze által kialakított formákkal érzi szépnek magát. Ráadásul egy nemrég megosztott fotóján, mintha már a feneke sem lenne az eredeti.

Kelemen Anna meztelenül üzent: világ puncisai közösüljetek
Tangával a kezében ünnepli a bugyimentes világnapot.

Sok változás van most az éle­temben. A ré­gi képeimet igyekszem eltüntetni, mert mostanában szerintem jobban nézek ki. Jobban tetszem magamnak, az arcom és a testem is, igyekszem, hogy ezt az emberek is észrevegyék. Nyilvánvalóan nem vagyok természetes szépség, de nincs ezzel semmi gond. Ráálltam egy vo­nalra: vékony test, és csak a cici és a popsi hangsúlyos

– mondta a Borsnak Kelemen Anna, aki azt ugyan titkolta, hogy van-e szilikon a fenekében, arról viszont nyíltan beszélt, hogy soha nem fog leállni teste átszabásával.

Nem lesz olyan, amikor leállok a plasztiká­val. Ennek ellenére sem hi­szem, hogy önértékelési zavarom van. Egyszerűen csak állandóan tökéletesítem magamat. Az egyik tetoválásomat például nemrég tüntettem el. Három tetoválásom volt, az első a mellemen 15 éves korom óta, ez már nincs meg, a másik kettőt pedig, ha úgy tartja kedvem, egyszerűen eltakarom krémmel.

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2018, időpont: 5:01 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik