Élet-Stílus

Törőcsik Marinak csak a hangja térhet vissza a színpadra

Hónapok óta cikkeznek arról, hogy a hosszú betegségből gyógyuló Törőcsik Mari visszatéréset tervezi a színpadra egy monodrámában. Sajnos nincs olyan egészségügyi állapotban, hogy vállalja a szerepet, így maximum a hangját hallhatjuk mostanában színházban. 

Bár a Bors „Visszatér a színpadra Törőcsik Mari” címmel tette közzé cikkét, az írás pont arról szól, hogy a színésznő visszautasította Koltai Lajos ajánlatát, aki neki szánta monodrámája szerepét. Bár érdekelte a darab, el is kezdte olvasni a szövegkönyvet, végül egészsége miatt fájó szívvel vissza kellett mondania a szerepet.

Ezután Vecsei h. Miklós és ifj. Vidnyászky Attila kérték fel Törőcsik Marit, hogy alakítsa az édesanyát Faulkner Míg fekszem kiterítve című darabjában. A színésznő hangja felvételről szólna a darabban, de még az sem 100%, hogy ezt el tudja vállalni.

 Még nem készítették el velem a felvételt, de beszéltünk róla a fiúkkal. Nagyon szeretem őket és nagyon tetszik a megkeresés. Ha akkor olyan állapotban vagyok, akkor megcsinálom, de ezt csak később tu­dom biztosan megmondani

– mondta a Borsnak.

Kiemelt kép: MTI / Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik