Élet-Stílus

II. Erzsébet királynő nem vesz részt Lajos herceg keresztelőjén

Jane Barlow / Getty Images
Jane Barlow / Getty Images

A Kensington Palota néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermekét, Lajos herceget július 9-én keresztelik meg a londoni Szent János palota királyi kápolnájában. Ma elérkezett ez a nap, ám egy újabb közleményből kiderült, hogy II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg nem szerepelnek a vendégek listáján.

Végre itt vannak az első hivatalos képek Lajos hercegről
Indul a hétvége némi hercegi cukisággal: a brit királyi család nem is egy, hanem rögtön két fotót is közölt a kis Lajosról. Mi szóltunk: meg kell zabálni!

Mindezen persze sokan megdöbbentek, így a Buckingham Palota közölte, hogy a brit királynő és férje nem egészségügyi okok miatt hagyják ki a keresztelőt, távolmaradásukról már korábban egyeztettek Vilmos herceggel. Az ok, amiért II. Erzsébet kihagyja dédunokája keresztelőjét, minden bizonnyal az, hogy nem szeretné túlterhelni magát, hiszen a 92 éves uralkodó naptára már így is tele van hivatalos megjelenésekkel.

A keresztelő egyébként szűk körű lesz, csak a közeli családtagok, barátok és keresztszülők lesznek jelen, alig harmincan.

(TownandCountry)

Kiemelt kép: Jane Barlow – Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik