Élet-Stílus

Felmentették Gáspár Győzőt a sikkasztás vádja alól

Gáspár Győző ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomozott a NAV, emiatt tartottak 2017 tavaszán házkutatást is vidéki otthonában. Gáspárt többek közt azzal vádolták, hogy édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, ami után nem adózott. A Blikk azt írja, az adóhatóság legfrissebb döntése szerint mégsem sikkasztott és adót sem csalt Gáspár.

A lap azt írja, azonban továbbra is folytatódik ellene a büntetőeljárás, amiben közel kétszázmillió forint értékben foglaltak le készpénzt és arany ékszereket a NAV emberei tavaly egy bankban.

Győzike apósánál is házkutatást tartottak
Most már Gáspár Bea szülei után is nyomoz a NAV.

Tavaly a kúria új eljárásra utasította az első fokon eljáró adóhatóságot, ezen új eljárás eredménye érkezett meg pár napja. A döntés a képviseletnek igazat adott abban, hogy ügyfelemnek nem volt olyan 50 milliós bevétele, ami a sajátja lett volna, ami után adót kellett volna fizetnie. Mivel ez a közigazgatási ügy volt részben az alapja az ellene irányuló büntetőeljárásnak, így álláspontom szerint az abban közölt gyanúsítás egy részét is hatályon kívül kell helyezni. Ez azt jelenti, hogy záros határidőn, azaz heteken belül Győző visszakaphat mindent, amit korábban lefoglaltak

– mondta a Blikknek Gáspár Győző ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik