Élet-Stílus

Feltalálták a bugyit, ami rezeg, ha gólt lőnek a vébén

Egy mexikói fehérnemű-márka azt remélte, hogy érdeklődőbbek lesznek a nők a foci iránt, ha vibrálni kezd a góloknál, támadásoknál a bugyijuk, de csak magukra haragítottak vele mindenkit.

A Vicky Form éppen a labdarúgó-világbajnokságra időzítette az alsónemű bemutatását, amihez elkészítettek egy tévéreklámot is.

Azzal kezdődik, hogy 4 millió pár válik el évente a foci miatt, aztán egy párt mutatnak, akik vitáznak arról, hogy milyen problémákat okoz kapcsolatuknak a futball. Aztán elmondják, a megoldást kitalálták a Vicky Formnál.

Egy olyan robotokhoz kapcsolódó bugyival, ami értelmezi a meccs akcióit és valós időben rezgésekké alakítja át. A videóban, ahogy egyre fokozottabb a hangulat egy támadásnál, látszólag annál izgatottabb a nő is a rezgések miatt, egészen míg nem történik egy szabálytalanság. Felállva kiálltja:

Büntető! Vak a bíró, ez tizenegyes!

A férfi közben nagyon megörül a nő lelkesedésének, meg is fogja a kezét. Aztán úgy örülnek együtt egy gólnak, mint azelőtt még sose.

Az interneten egyből el is indultak a negatív kommentek, hogy milyen szexista egy reklám ez. És hát valljuk be, teljesen igazuk van a hozzászólóknak, miért ne szerethetné a focit egy nő is?

via Mirror, kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik