Élet-Stílus

A hátára vette, és úgy vitte át a rendőr a forgalmas úton a bottal gyalogló idős bácsit

A bottal járó idős férfinek esélye sem volt átérnie a hétsávos úton található zebrán. Szerencséjére volt, aki segítsen.

Kisebb sztárt lett a kínai közösségi oldalakon egy kínai rendőr, miután hátára kapva vitt át egy idős bácsit egy hétsávos úton, mert nem tudott elég gyorsan, még a lámpaváltás előtt átmenni a zebrán. A jelenetről térfigyelő kamerák, valamint egy autós fedélzeti kamerája készített felvételeket, amik aztán villámgyorsan kezdtek el terjedni a kínai közösségi oldalakon, valamint a helyi és a nemzetközi sajtóban.


A felvétel a reggeli csúcsforgalom idején készült Mianyang városában, június 4-én. A videón látni, ahogy a két bottal közlekedő férfi nekivág a zebrának, de még csak a feléig sem jut el, amikor a lámpa vált. Az egyébként híresen türelmetlen kínai sofőrök ekkor nem indultak el, várták, hogy a bácsi átérjen.

Ekkor jelent meg egy szolgálatban lévő közlekedési rendőr, Qin Weijie, aki látva a jelenetet azonnal a férfi segítségére sietett. Majd felajánlotta neki, hogy a hátára veszi, és úgy viszi át a zebrán. Az idős bácsi el is fogadta a segítséget. Amit most már a világ minden táján megtapsolnak az emberek.

 

Rendőrök kísérik át a horrorzebrán a gyalogosokat Dunaújvárosban
Az esős időben nehezen veszik észre az autósok az átkelőket, ahol három nap alatt három gyalogost gáztoltak el.

Kiemelt fotó:Weibo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik