Élet-Stílus

Érzéki szelfit készített magáról a fürdőben, és imádják is az emberek, de nem formás feneke vagy kihívóan kinyújtott nyelve miatt

Szétosztották az amerikai nő fényképét, de nem a teste volt az, ami felkeltette az érdeklődést. Hanem a háttér, amin furcsa dolgokat vettek észre.

Előző hét csütörtökön Paula Sophia Garcia Espino megosztott Twitter-oldalán egy fényképet, amit még mexikói nyaralása közben készített, nagynénje fürdőszobájában. Bár a szexi szelfi tényleg szexi sikeredett, nem a szelfi témája, azaz Paula miatt kezdett el igazán terjedni. Hanem amiatt, amit a szemfüles twitterezők a háttérben vettek észre.

„Ki tervezte ezt a fürdőszobát?”

Espino a Buzzfeednek elmondta, neki fel sem tűnt a háttér, hiszen csak arra koncentrált, hogy hogyan néz ki a fényképen, és nem arra, mi van mögötte. „Addig észre sem vette a furcsaságokat, amíg az emberek fel nem hívták rá a figyelmem” – közölte Espino. És, hogy mégis mit kell nézni?

Mondjuk leginkább a vécépapírtartót. Egészen pontosan annak elhelyezését, hiszen sikerült olyan távol elhelyezni a vécétől, hogy az bőven kartávolságon kívül van.

Valamint a törülközőszárító rudat. Az ugyanis valami furcsa oknál fogva a vécé alá került.

És akkor a vécé mellett elhelyezett telefontöltőről már nem is beszétünk.

A Buzzfeed szerencsére megkérdezte a nőt a furcsaságokról, aki némi magyarázattal szolgált. Kezdjük a legfontosabbal: igen, a vécé mellett mindig van egy guriga papír, így nem kell kényelmetlen sétákat tenni, ha valaki a vécéhasználat után szeretné kitörölni.

A csésze alá helyezett törülközőszárítót nagynénje soha nem szokta használni, a telefontöltő pedig azért van ott, ahol, mert a nagynéni egyéb elfoglaltságai miatt csak ott tudja tölteni.

(Kiemelt Fotó:Twitter / Paula1Sophia)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik