Élet-Stílus

Bejutottak bunkerbe, amit egy milliárdos építtetett magának, hogy túlélje a világvégét

Amikor azt mondjuk, hogy világvége, akkor sokan valamiféle izgalmat éreznek. Nehezen megmagyarázható jelenség ez, de az emberiség szívesen fantáziál a teljes és visszafordíthatatlan kipusztulásról. Pedig azután aztán tényleg nincs más, csak a nagy semmi. Akárhogy is, rengeteg apokaliptikus történet létezik, amik elképesztően népszerűek.

De vannak, akik nemcsak fantázia szintjén jutnak el oda, hogy foglalkozzanak azzal, hogy lesz majd akkor, ha…

Mindenki ismer megszállottakat, akiknek már kész tervük van, hogy hogyan fogják túlélni a túlélhetetlent. Vannak, akik fegyverkeznek, de akadnak olyanok is akik élelmiszert halmoznak fel, hogy majd egyszer jó lesz még. És vannak azok az emberek, akik súlyos pénzeket képesek elkölteni arra, hogy ők és a szeretteik biztonságban legyenek.

Arra persze már kevesen gondolnak, hogy a világvége után nincsenek szabályok, se írottak, se íratlanok.

Rengeteget hallani olyan túlélőbunkerekről, amik a föld alá rejtve évtizedekig feltáratlanok. A Mirroron megjelent egy képes galéria, amely ilyen bunkerről készült. Pontosabban nem egy bunkerről, hanem többről. A különbség csak annyi, hogy a fotókon látható létesítményeket milliárdosok építtették, akik bizony nem sajnálták a vagyonukat arra, hogy a föld alatt is járkálhassanak a kertben és élvezhessék a napfényt.

A legbizarrabb ennek ellenére talán mégis a monitorablak, amin ha kinézünk egy “kellemes tájat látunk” a föld alatt.

Aki kíváncsi a galéria az ITT meg tudja tekinteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik