Élet-Stílus

A fekete pornós beperelte a rendezőt, aki egy jelenet közben szándékosan kimondatta a fehér pornószínésznővel AZT a szót

Maurice McKnight, aki Moe the Monster Johnson, vagyis Moe a szörnyeteg Johnson művésznéven vált ismert pornóssá azért került be a mainstream médiába, mert beperelte a munkaadóját, amiért rasszista megnyilvánulásokat kellett elszenvednie az egyik forgatáson. Johnson állítása szerint a rendező szándékosan kimondatta a fehér női főszereplővel az N-betűs szót.

Johnson elmondta, hogy beszéltek erről korábban a rendezővel, de többször hangoztatta, hogy sértőnek találja a szót és nem akarja, hogy a lány kimondja neki forgatás, vagyis szex közben. A lány ennek ellenére esütötte a tiltott szót, amire Johson leállította az egész jelenetet.

Kiderült, hogy a pornós komolyan gondolta a fenyegetését, mivel nem sokkal az eset után be is perelte a céget, mert szándékosan a rasszista nézőket próbálják meg rasszista tartalommal ellátni. A BuzzFeed még a perről szóló a dokumentumokat is megszerezte.

Mondtam neki, nem szeretem az N-betűs szót.

A rendező erre azzal válaszolt, hogy a rajongók szeretik, amikor kimondják a filmekben azt a szót, mire Johnson elutasítóan annyit mondott, hogy ő akkor sem szereti. A beszámolók szerint a női főszereplőnek, Debora Hinklenek, vagyis a művésznevén: Ryan Connornak nem jelentett gondot kimondani, hogy N.

BuzzFeed

Ajánlott videó

Olvasói sztorik