Élet-Stílus

Pumával, krokodillal és nyuszival csap össze Mészáros Lőrinc turulja

Komoly vetélytársakkal kell megküzdenie a hirtelen milliárdossá vált felcsúti polgármester ruhamárkájának. Összeszedtünk az állatokat, akik a turul ellenfelei lehetnek.

A héten jött a hír, hogy Mészáros Lőrincnek van humora. De legalábbis valakinek, aki a milliárdos gázszerelő új sportruházati márkájának születésénél segített, és kitalálta a márkanevet és a logót, ami lehet, hogy hamarosan már a magyar labdarúgó válogatott mezein is ott fog díszelegni.

Ha esetleg valaki lemaradt volna róla: a márkanév a 2rule, azaz turul, a logó pedig a turulmadarat mintázza.

Ezzel a cég a ruházati termékek egy sajátos csoportjába lépett be: az állatlogós ruhamárkák közé. Ahol csak úgy hemzsegnek a veszélyes ragadozók, készen állva arra, hogy széttépjék a területükre tévedő riválisokat. Összeszedtük, mikkel kell megküzdenie a mítoszok magyar madarának. A galériában megtalálja a logókat, a képaláírásokban pedig azokat fontolgattuk, vajon mekkora esélye lesz a 2rule-nek velük szemben.

Galéria
American Eagle - sas. Elsőnek itt van a legkiegyensúlyozottabb harc. Igazi nemzetek csatája: az Amerikai Egyesült Államok jelképe szemben a magyar mítoszok legendájával. Két ragadozó madár összecsapása, aminek bármi lehet a vége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik