Élet-Stílus

Egy férfi az hitte, ha ürüléket nyom az ATM-ekbe, azok kiadják a bennük lévő pénzt

A módszert több pénzkiadó automatán is kipróbálta, de nem lett gazdag.

Furcsa módszerrel próbált meg pénzt lopni ATM-ekből egy férfi a kínai Meishan városában. Emberi ürüléket nyomott bele a pénzkiadó automatákba, abban reménykedve, hogy ettől a gép elkezdi kiadni a benne lévő pénzt – jelentette a helyi sajtó.

A férfit több biztonsági kamera is felvette, ahogy műanyag zacskókba helyezett székletet nyom bele a gépek nyílásaiba, valamint motorolajjal önt a gépekbe és a gépekre. Mert azt hallotta, hogy ez utóbbi is jó arra, hogy az automatákból ömleni kezdjen a pénz.

Nem bomba robbant Rigában, csak két szerencsétlen ATM-rabló
Pénzautomatát akartak feltörni kedden a kora reggeli órákban a lett főváros egy bevásárlóközpontjában, a gázpalackot nem sikerült jól kezelniük – egyikük meghalt.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a férfi az elmúlt hónapban három nap is próbálkozott több ATM-nél, de módszere egy alkalommal sem hozta meg a várt eredményt. A vezetéknevű férfit végül a „3. kakihadjárata”  után elfogták a rendőrök, akik nagyon meglepődtek, amikor elmondta, miért is rongálta meg a pénzkiadókat.

Elmondása szerint úgy hallotta, a gépek elromlanak az olajtól és az ürüléktől, méghozzá úgy hibásodnak meg, hogy elkezd belőlük ömleni a pénz. Az nem derült ki, hogy ezt hol hallotta, de azt egyértelműen bebizonyította, hogy nem igaz.

Nyerőgépként ontották a pénzt a bankautomaták
Új módszerrel lopnak pénzt a kiberbűnözők.

(Kiemelt fotó:YouKu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik