Élet-Stílus

Tornóczky Anita: Who the fuck is Tóth Andi?

Az ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában Bochkor Gábor vendégei Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István lesznek, akik többek közt Tóth Andi nemrég tett nyilatkozatáról beszélgettek. Bochkor felolvasta a nyilatkozatot, ami kapcsán Tornóczky Anitából ismét nagyon őszinte dolgok robbantak ki.

Tornóczky Anita két vodka után vetkőzött le
A képeket Nánási Pál készítette, de valószínűleg sosem láthatjuk majd őket.

Úgy érzem, nem köt ide, Magyarországra semmi. Ez egy aprócska piac egy tucatnyi befolyásos emberrel. Nekem ennél nagyobb tér kell, grandiózusabb terveim vannak, sokkal többet akarok, mint amit itt kaphatok. Ezért akarok tengerentúli karriert” képes vagyok rá, mert tudom, mit érek, nekem nem kell menedzser aki csak a pénzt viszi, de igazából nem csinál semmit, és nem kell protekció sem. Nem adnám oda magam senkinek, aki előrejutást, lemezt, karriert ajánlana egy éjszakáért cserébe! Szerintem vagyok olyan tehetséges, hogy ne kelljen ilyen megoldáshoz folyamodnom. Nem vinne rá a lélek. Aki nem ismer, annak egy nagyszájú és vagány csaj vagyok, de a lelkem egy sérülékeny kislányé, akit könnyű megsebezni. És akit nem felpumpált negyvenes férfiak fognak megtanítani az életre, inkább egy szerény korombeli fiú, ha értik, mire gondolok

– ezt Tóth Andi a Borsnak nyilatkozta a napokban, Bochkor pedig felolvasta vendégeinek, amire Tornóczky első reakciója a következő volt:

Bocsánat, de hogy stílszerű legyek a tengerentúli karrier apropóján – who the fuck is Tóth Andi?

Mindez magyarul és nagyon finoman fogalmazva körülbelül annyit tesz, hogy ki a fene az a Tóth Andi. Bochkor válaszul erre annyit mondott:

Ez lesz az első kérdés, amit ott feltesznek neki.

Tornóczky hozzátette, hogy ő ismer tehetséges énekeseket, mint Király Linda vagy Radics Gigi, akik szintén próbálkoznak tengerentúli karrierrel, de szerinte ebben iszonyatos, akár tíz évig tartó meló is lehet. Szabó Zsófi inkább megvédte az énekesnőt, szerinte egyáltalán nem mondott hülyeségeket, 19 évesen ő is hasonlóan gondolkodott, mire Tornóczky újra megszólalt:

Én sosem voltam ilyen naiv.

Dombóvári István az egészhez pedig csak annyit tett hozzá, hogy Tóth Andi nem mondta, hogy melyik tengeren túlra gondolt, ugyanis van román tenger is.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik