Szórakozás

Tóth Andi egyedül akar nekivágni a világnak

Tóth Andi úgy érzi, hogy semmi sem köti hazájához, a mai világban úgyis mindegy, hogy párszáz vagy párezer kilométer választja el a szeretteitől, nincsenek távolságok a 21. században. Egyedül is nekivágna a világnak, nincs szüksége senkire, tehetségében pedig nagyon bízik. 

A Borsonline Backstage című műsorában mesélte el, hogy nagy tervei vannak, tengerentúli karrierről álmodik, és nagyon elszántan beszélt céljairól:

Képes vagyok rá, mert tu­dom, mit érek. Nekem nem kell menedzser, aki csak a pénzt viszi, de igazából nem csinál semmit, és nem kell protekció sem. Szívem szerint már ma felülnék egy repülőre, és indulnék a semmibe. Nincsenek nagy igényeim, egy sátorban képes lennék megvárni, míg egy zenei kiadó meghallgatja egy dalomat és szerződést kínál. Tudom, hogy mit akarok, és et­től senki sem tántoríthat el. Ha az a feltétele egy lemeznek, hogy éjjel-nappal dolgozom, hónapokig nem alszom, akkor megteszem.

Azt viszont most úgy gondolja, hogy testét sosem vetné be a siker érdekében:

Nem adnám oda ma­gam senkinek, aki előrejutást, lemezt, karriert ajánlana egy éjszakáért cserébe! Szerintem vagyok olyan tehetséges, hogy ne kelljen ilyen meg­oldáshoz fo­lya­modnom. Nem vinne rá a lélek. Aki nem ismer, annak egy nagyszájú és vagány csaj vagyok, de a lelkem egy sérülékeny kislányé, akit könnyű megsebezni. És akit nem felpumpált negyven­éves férfiak fognak megtanítani az életre, inkább egy szerény korombeli fiú, ha értik, mire gondolok.

Kiemelt kép: Instagram / @tothandi.andee

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik