Élet-Stílus

Nem várt magyarázatot adott a mellvillantásaira Tóth Andi

Az X-Faktor 19 éves győztese, Tóth Andi egyre többször posztol magáról a közösségi felületeire olyan fotókat, amelyeken kevés ruháján és mély dekoltázsán van a hangsúly.

Az énekesnő a FEM3 Caféban beszélt arról, hogy a nagy melegben nem fog jobban felöltözni. Mint elmondta, korábban többször előfordult, hogy a hőségben elájult, amikor túlöltözött.

Úgy vagyok vele amikor kiteszek egy képet, hogy valószínűleg ennek helyet adnak a holnapi Borsban vagy Blikkben. Ilyenkor kicsit el is homályosul előttem a világ. De nagyon nem bírom a meleget: nem fogok felvenni egy melegebb ruhadarabot és elájulni csak azért, mert félek, hogy esetleg holnap megírják az újságírók. Nem fogom magam és az egészségemet feláldozni. Ráadásul fiatal vagyok, hál’ Istennek tök jól érzem magam a bőrömben, és felveszek egy dekoltáltabb felsőt. Egy dekoltázs manapság elég mindennapi, és elég ritka az a kép, ahol a mellemen van a hangsúly

– nyilatkozta a riportban Tóth Andi.

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés, Ápr 29., 2018, időpont: 3:45 (PDT időzóna szerint)

Az énekesnő ugyanakkor szomorú amiatt, hogy “A Nagy Duettben való bohóckodása” és a keblei kapják a főszerepet a sajtóban, nem pedig a zenéje.

A fiatal énekesnő ha tehetné, minden idejét a zenének szentelné, és úgy véli, külföldön erre nagyobb lehetősége lenne – ugyanakkor még nincs semmilyen terve a költözést illetően, csak az ötlet fordult meg a fejében.

(Kiemelt kép: Debreczeni Zita)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik