Élet-Stílus

Kósa meglátta az újságírót és bespurizott a liftbe

Még a választások előtt is volt több igen emlékezetes menekülése az újságírók elől Kósa Lajosnak, akkori miniszternek.

  • Az újságírók arról próbálták kérdezni Kósát, hogy egy csengeri nő rejtélyes 1300 milliárd forintos örökséggel bepalizhatta őt, a miniszter édesanyja pedig a közzétett dokumentum szerint 800 millió forinthoz is juthatott volna. Kósa percekig némán sétált, hiába próbáltak belőle sokáig kihúzni némi magyarázatot.
  • De volt, hogy a HírTV-t azzal rázta le, hogy csak a kabátjáért megy el, jön is vissza – aztán nem jött vissza a miniszter.
  • Aztán Pécsen is próbálták őt kérdezni helyi újságírók, szolgálati autójából ki sem szállt a tárcavezető, tett egy kört, mire sikerült behajtani az autóval oda, ahova nem kormánypárti újságírókat nem engedtek be.

Most egy újabb epizóddal bővült az amúgy is gazdag lista. Ma a képviselők az új minisztériumi struktúrát elrendező törvényt szavazták meg, az Index kérdezni szerette volna Kósát – aki már nem miniszter, és a jövő évi önkormányzati választásokra való felkészülést fogja irányítani.

Amikor Kósa észrevette a kamerát és meghallotta, hogy megszólítja őt az újságíró, azonnal sprintet indított és beszaladt a liftbe.

A nagy menekülés legfrissebb epizódját a portál videóján lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik