Élet-Stílus

Kis büntetéssel megúszta a férfi, aki halálra gázolta kutyája gyilkosát

A kínai férfi tetten érte a kutyagyilkost, majd üldözni kezdte a robogóval menekülő férfit, akit végül átpasszírozott egy oszlopon és egy falon.

Egy kínai bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt egy 40 éves férfit, aki még januárban autójával üldözőbe vette, majd halálra gázolta kutyája robogóval menekülő gyilkosát – jelentette a helyi sajtó. A csak Fan vezetéknéven említett férfit balesetveszélyes vezetés és hanyagságból elkövetett emberölés vádjában találták bűnösnek, miután elfogadták védekezését, hogy nem megölni akarta áldozatát, hanem csak baleset történt.

Halálra gázolta kutyája gyilkosát egy kínai férfi
A gazdi átpasszírozta egy téglafalon a robogóval menekülő férfit.

Fan január 15-én vette üldözőbe a 42 éves Luót, miután rajtakapta, hogy megöli a kutyáját. Luo figyelmeztette a gazdit, hogy ne merjen utánamenni, mert ha üldözőbe veszi, akkor őt is meg fogja lőni egy mérgezett nyíllal.

A dühös gazdi azonban nem ijedt meg, azonnal bepattant kis furgonjába és üldözni kezdte kutyája gyilkosát. Egy biztonsági kamera rögzítette a pillanatot, amikor utolérte. A videón látni, ahogy a nagy sebességgel haladó furgon elcsapja, majd maga előtt tolja a robogóst, egyenesen neki egy oszlopnak, majd egy épület falának, amit át is tört.

Luo a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfinél hat kutya holttestét találták meg. Feltételezhetően olyan éttermeknek akarta azokat eladni, ahol kutyahúsból készítenek ételeket.

Fan családja az eset után azzal védekezett, hogy a férfi nem akarta megölni kutyája gyilkosát, csak véletlenül összekeverte a gázpedált a fékkel, és ezért történt a gázolás. A férfi tárgyalásán is ezzel védekeztek, és a bíróság végül el is fogadta a magyarázatukat. Fant így csak három évig tartó börtönbüntetésre ítélték, de annak végrehajtását felfüggesztették.

Agyonverték a kutyatolvajokat a dühös kínai falusiak
Mert lehet, hogy sokan esznek Kínában kutyahúst, azokból is akad pár, akik szívből gyűlölik a szokást.

(Kiemelt fotó: Pear Video)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik