Élő Élet-Stílus

Izrael nyerte az Eurovíziót

Egy helyen a dalfesztivál legfontosabb pillanatai.

Kiemelt kép: Getty Images/Pedro Gomes

Lehet szavazni!

Mindenre, csak az AWS-re nem – legalábbis Magyarországról. Most egy párszor újra megnézhetjük a legjobb, vagy legrosszabb pillanatokat, aztán miután lezárták a szavazást, az összes országot egyesével kapcsolják majd, hogy mindenki elmondhassa, kinek hány pontot ad, vagyis még legalább egy óráig kell várnunk a végeredményre.

Végre egy vállalható szám!

Bulgária telejsen jó dalt indított – az Equinox erre az alkalomra állt össze, és nagyon jól tették, mert ez az első szám az este folyamán, amitől nem érzek fájdalmat. Sőt, simán meghallgatnám mégegyszer.

Így zavarták meg a brit énekesnő dalát

Felkerült egy videó végre a YouTube-ra, ahol látható, hogy az Eurovízió döntőjében valaki megzavarta a brit indulót azzal, hogy felment a színpadra, és kivette kezéből a mikrofont. A videó címe szerint az elkövető egy bizonyos Jimmy Jump volt, aki előszeretettel zavar meg sporteseményeket hasonló módon.

A dán Rasmussen

valójában egy vörös és kissé nyálas viking, amire rá is játszik a színpadi elemekkel. Pont olyan ez a zene, mint egy átlagosan rossz Disney-betétdal.

A magyar közvetítő

nehezen dolgozta fel az információt, hogy a francia induló dalának címét – Mercy – merszínek, nem pedig angolosan mörszinek kéne ejteni. A Madame Monsieur két tagja egyébként már tíz éve együtt van, és nem csak zeneileg alkotnak egy párt.

Olvasói sztorik