Élet-Stílus

Odament két nőhöz a kihalt utcán, hogy kirabolja őket, másodpercek múlva rettegve feküdt a földre

Azt hitte könnyű célpontokat nézett ki magának, akik halálra fognak rémülni az övében lévő fegyvertől. Nagyot tévedett.

Képzeljen el két kicsi, látszólag törékeny nőt, ahogy lassan, nézelődve sétál egy kihalt utcán. Elveszett áldozatoknak tűntünk.

Azonban a brazíliai Curitiba városban egyik utcáján sétáló két nő minden volt csak ne törékeny. Ahogy ezt egy fiatal bűnöző a saját kárán tapasztalta meg, miután előző hét csütörtökön odament hozzájuk, hogy kirabolja őket.

Ahogy azt a helyi rendőrség által közzétett felvételen látni lehet, a két nőhöz az utca túloldaláról ment oda a rabló, aki mobiltelefonjaikat kérte el tőlük. Kérést az övébe dugott fegyverrel próbálta nyomatékosítani. A két „áldozat” azonban nem ijedt meg. Helyette inkább mindketten előkapták saját fegyvereiket. A két nő ugyanis rendőr volt.

 A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a két nő egy közelben történt lövöldözés kapcsán folytatott nyomozásban vett részt, amikor a fiatalember megpróbálta kirabolni őket. A bűnöző nem ellenkezett. Amint ráfogták a  fegyvereket, már emelte is a magasba a kezét, majd az utasításokat követve feküdt le a földre.

Puszta kézzel állította meg a fegyveres bolti rablót a cowboykalapos hős – videó
Majd a mexikói üzlet alkalmazottjaival együtt fogta el a kétségbeesetten menekülni próbáló bűnözőt.

Mint később kiderült, a fegyver, amivel fenyegetőzött, csak egy játékfegyver volt. Ezt azonban az egyik rendőrnő elmondása szerint nem lehetett elsőre látni.

A fiatalembert letartóztatták, és rablási kísérlet vádjával fognak eljárást indítani ellene.

(Kiemelt fotó: YouTube/Gazeta do Povo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik