Szórakozás
Farkasházi Réka (farkasházi réka, )

Farkasházi Réka babát vár

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

újságíró. 2017. 12. 08. 11:36

Farkasházi Réka, a Barátok Közt egykori színésznője az anyakanyar.hu oldalon osztotta meg rajongóival a jó hírt, miszerint ismét gyereke születik.

Farkasházi Réka (farkasházi réka, )
Farkasházi Réka: Hálás vagyok eddigi életem minden percéért
Tegnap volt a színésznő harmincas éveinek utolsó estéje.

A bejegyzést azzal kezdi a színésznő, hogy érezte, ez az év különleges dolgokat tartogat számára.

Éreztem, hogy különleges év lesz az idei. Azt is tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem.

Tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem. A szakmai életem eddigi legsikeresebb évét tudhatom magam mögött. Fonogram-díj, telt házas koncertek, szebbnél-szebb színpadi szerepek és idén újra forgathattam. Talán kicsit mozgalmas, mégis harmonikus az életem, a családomnak köszönhetően. A gyerekeink egészségesek, okosak és szépek. Szeretjük és tiszteljük egymást. Nem mindig könnyű, van úgy, hogy küzdelmes az életünk, mi küzdünk, ha kell, de élvezzük, amink van. Egyszóval kerek a világ. És most még kerekebb lesz. Én legalábbis mindenképp.

Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon. És úgy tűnik, hogy azok a kívánságok, amik a szív mélyén rejtőznek, egyszercsak, a legváratlanabb pillanatban beteljesülnek. Idén még igazibb lesz a karácsony a családunk számára. A szüleink harmadik unokájukért izgulnak, a tesóm nyáron már háromszoros nagynéni lesz, mi pedig igazi nagy család. Amilyenre mindig is vágytunk.

Akik velünk örülnek, azoknak köszönjük, akik számára közömbös a hír, megértjük. Azt pedig reméljük, hogy azok, akik egy gyermek születése kapcsán rosszindulatú megjegyzéseket tennének, kivételesen megtartják maguknak.

– olvasható a bejegyzésben.

(Kiemelt kép: Fem3)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

This general view taken on August 15, 2018, shows abandoned vehicles on the Morandi motorway bridge after a section collapsed in the north-western Italian city of Genoa. 
At least 30 people were killed on August 14, when the giant motorway bridge collapsed in Genoa in northwestern Italy. The collapse, which saw a vast stretch of the A10 freeway tumble on to railway lines in the northern port city, was the deadliest bridge failure in Italy for years, and the country's deputy transport minister warned the death toll could climb further. / AFP PHOTO / Piero CRUCIATTI / AFP / Piero CRUCIATTI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.