Élet-Stílus

Shania Twain karrierje bánhatja legutóbbi interjúját

Shania Twainről régóta nem hallottunk és bárcsak így is maradt volna.

Egyik legutóbbi interjújában a Guardian munkatársának kérdésére ugyanis elárulta, ha lehetősége lett volna rá, akkor 2016-ban Donald Trumpra szavazott volna. Ezzel önmagában semmi gond nincs, mindenki oda szavaz, ahova szeretne, kivéve, ha ő Shania Twain, melegikon és LMBTQ-aktivista.

Megszületett Luxus Vivien babája
Kisfiú lett Vasvári Vivien második gyermeke.

A kanadai énekesnő ezzel tehát durva ellentmondásba sodorta saját magát, hiszen eddig rajongói úgy tudták, hogy LMBTQ+ szimpatizáns — április közepén például a Rupaul’s Drag Race című valóságshow-ban volt vendégzsűri. Abban a show-ban, amiben a világ legjobb transzvesztita előadóművészét keresik évről évre. A többszörös Grammy-díjas énekesnő az esetet követően Twitter-oldalán keresztül kért elnézést meleg, biszexuális és transznemű rajongóitól, a bejegyzésben pedig állítja, hogy az interjúban elhangzottak nem tükrözik azokat az értékeket, amit képvisel.

A válaszom ügyetlen volt, de kétségkívül sem szabadna úgy venni, mintha ez az értékeimet reprezentálná, vagy hogy helyeslem az elnök döntéseit. Zenélek, ami összehozza az embereket.

Ez persze koránt sem volt elég csalódott rajongóinak, akik között ott van a világ leghíresebb divatbloggere, Bryanboy is, aki szintén Twitter-oldalán adott hangot csalódottságának.

Véged, ribi! Meg se próbáld megmenteni a karrieredet, mivel sosem volt. Annyira nem voltál ránk nagy hatással

– írta egyik bejegyzésében a blogger, majd a többiben kifejtette, hogy Shania Twain sosem volt egy Madonna, vagy Lady Gaga.

(Kiemelt kép: Gabriel Olsen/Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik