Élet-Stílus

Pumped Gabo: Ez nagy pofára esés nekem

A Nagy Duett új évadától elsőként Pumped Gabonak és Mercellinának kellett búcsúznia, amit a páros amatőr tagja pityergéssel fogadott. Pumped Gabo még a hétfői Mokka interjúra sem heverte ki a dolgot.

Ez nagyon nagy pofon. Ez nagy pofára esés nekem mindenféleképpen. Múltkor is utolsók lettünk, most is és ki is estünk. Ez azt jelenti, hogy valamit nagyon rosszul csináltunk, legalábbis én

– kezdte Pumped, aki nem érti a szavazókat.

A saját közösségi oldalamon mindenkinek tetszett, amit csináltam, de a műsor oldalán, a kommentelők közül sokaknak nem tetszett a hangom. Ezen nagyon meglepődtem. Én nem vagyok énekes, nem vagyok színész, nem tudom mire számítottak az emberek. Két hét alatt nem lehet csodákat művelni.

A Nagy Duett: Pumped Gabóéknál volt kellemetlenebb produkció is
Néha erősen felerősödött a szekunder szégyenérzet.

A kieső páros profi énekese, Marcellina először arról beszélt, hogy szerinte az lehetett a baj, hogy Gabo nem buzdította kellőképpen a rajongóit, aztán kiderült, hogy valójában duetttársa nem tett meg mindent a sikerért.

Hát, én el tudtam volna képzelni, hogy többet tegyen érte. Annyit dolgozott, amennyi ki volt írva, de hogyha tényleg azt akarjuk, hogy bármiféle fejlődés legyen, akkor kellett volna az időközökben is időt szakítani. Hozzá kell tennem, a többi páros ezt mind megtette

– mondta az énekesnő, aki érezhetően Pumped felelősségét érzi a kiesésükben.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik