Élet-Stílus

Ezrek rajonganak a legvonzóbb ausztrál vízvezeték-szerelőért

Férfias szakmák felé terelgeti a lányokat.

Aimee Stanton 24 éves; szép szőke haja miatt gyakran nézik fodrásznak. A Melbourne-ben élő lány azonban nem annyira nőies szakmát választott: vízvezeték-szerelő a folglalkozása.

Nehezen indult be a karrierje: kicsapták a gimiből, aztán kozmetikusnak tanult, de leginkább a depresszió tört rá, amiért fogalma sem volt, mivel foglalkozna szívesen.

Akkor jött rá, hogy mi a hozzá illő szakma, amikor kétkezi munkás apjának kezdett besegíteni; kis idő múlva már jelentkezett is ereszcsatorna-szerelőnek.

Nem mondhatni, hogy zökkenőmentesen indult a karrierje: az első héten a tetőn át bezuhant egy házba, egy fémdarab állt a hátába, a melltartója pedig beakadt egy kábeltálcába, de Aimee nem adta fel, és azóta is a szakmában dolgozik,

olyannyira, hogy ma már a szakképzés nagyköveteként fiatalok útját is terelgeti, és nem titkolt célja, hogy minél több lányt meggyőzzön, hogy merjenek szembeszállni a sztereotípiákkal, és próbálják ki magukat a férfiak uralta szakmákban is.

A valóságshow-t is megjárt, tízezres Instagram-rajongótáborral rendelkező lánnyal szemben sokan a mai napig bizalmatlanok, amikor kiérkezik egy-egy helyszínre, de azonnal elszállnak az aggályok, amikor meglátják, milyen megbízhatóan dolgozik.

(via Sun, Daily Mail; kiemelt fotó: Facebook)

Kiakadtak kollégái a szexi fotókat posztoló rendőrnőre - Fotók
„Gyakorlatilag az összes fotón egy szál semmiben van, és sokszor nagyon buja pózokban” – panaszkodtak. De rajongói biztosan többen vannak. A fényképeket látva nem csoda, hogy miért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik