Élet-Stílus

Bereczki Zoltán szakított

Bereczki Zoltán nagy szerelmi csalódáson van túl – derül ki az Ani­ta Story friss részéből. A 41 éves színész és párja kapcsolatának egy harmadik vetett véget.

A hűség nagyon fontos. Mert nagyon bízom. Nem nézek telefont, én utólag jövök rá, hogy a lefordított telefon az mit jelent. (…) Amikor a barátaid próbálnak felpofozni, és mégse megy, és utána az egész összeáll, akkor az nagyon nehéz. Nyilván az egy tanítás, hogy akkor hogy kell tudni megbocsátani, meg ezen túllépni. És újra nyitottnak lenni. (…) Nagyon nehéz önmarcangolós, önszétszedős és magamat újra összerakós időszakot tudok magam mögött, és talán még nincs is vége. (…) Egyre stabilabb vagyok, és egyre jobban úgy érzem, hogy a lábam a földre ért, és nem az a kölyökvizsla vagyok, aki voltam. (…) Felnőtt férfi lettem

– mondta a műsorban Bereczki Zoltán, akinek hamarosan elkészül az új otthona, s úgy reméli, a költözéssel képes lesz végleg maga mögött hagyni az elmúlt nehéz időszakot.

A vallomás azért is meglepő, mert Bereczki azóta nem beszél a magánéletéről, hogy Szinetár Dórával öt évvel ezelőtt elváltak, így azt sem lehetett tudni, hogy volt kapcsolata.

Bereczki Zoltán 10 évig nevelte Szinetár fiát, most nem is beszélnek egymással
A színész a válás óta nem tartja a kapcsolatot a fiúval.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik