Élet-Stílus

Itt vannak Avicii utolsó fotói

A családot, a zenészvilágot, és a rajongókat egyaránt sokkolta a svéd DJ, és zenei producer, Avicii péntek esti halálhíre. Mint korábban megírtuk, Diana Baron, a zenész szóvivője közölte, hogy

Tim Berglinget, ismertebb nevén Aviciit, helyi idő szerint, április 20-án, pénteken délután holtan találták az ománi Maszkatban.

A halál oka egyelőre ismeretlen, a TMZ ugyanakkor megjegyzi, hogy a fiatal zenész korábban függőséggel küzdött, kétszer is kórházba került alkohollal kapcsolatos problémák miatt. A Daily Mail pedig azt írja, Avicii 2016-ban hasnyálmirigy-problémái miatt vonult vissza a fellépésektől, és korábban az epehólyagját, illetve a vakbelét is eltávolították.

Az utolsó fotók Avicii-ről a Muscat Hills Resort luxusnyaralóhelyen készültek Ománban. A fotókon a zenész rajongókkal pózol, nyomát sem látni a közelgő tragédiának.

Muscat Hills Resort (@muscathillsresort) által megosztott bejegyzés, Ápr 17., 2018, időpont: 12:19 (PDT időzóna szerint)

Egyelőre az ománi rendőrség, és a közmédia sem közölt információkat Avicii halálával kapcsolatban. Maitrai Joshi, a Muscat Hills Resort rezidens DJ-je a Daily Mail-nek azt mondja, Avicii nyarlni volt náluk boldognak tűnt, jó kedve volt. Olyannyira, hogy bár a tervek szerint múlt szombaton ment volna haza, nyolc nappal meghosszabbította a nyaralását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik