Élet-Stílus

Wossala Rozina örül annak, hogy Gáspár Bea vette át a helyét A Konyhafőnökben

Két hete kezdődött A Konyhafőnök legújabb évada, amelynek zsűrije szinte teljesen megújult. A háromtagú ítészcsapatból egyedül Fördős Zé tért vissza, még Sárkozi Ákos helyét a sanghaji Taian Table étterem séfje, Rácz Jenő vette át, addig Wossala Rozina helyett a verseny VIP verziójának nyertesét, Gáspár Beát láthatják a nézők.

A Konyhafőnök: Kiderült, hogy ki a legszigorúbb a megújult zsűriben
 „Ő a rossz zsaru” - mondták róla zsűritársai.

Gáspár Győző feleségét viszont sok támadás éri, mivel sokan azt érzik, hogy háziasszonyként nincs helye a zsűriben. Szerencsére azonban akadnak olyanok is, akik kifejezetten drukkolnak neki, köztük például Wossala is.

Bea végtelenül szerény nő, aki zavarban volt attól, hogy azt hitte, haragudni fogok rá, mert ő lett az utódom. Örülök, hogy meg tudtuk beszélni: ez a dolgok természetes folyamata, és teljes mértékben élvezi a támogatásomat. Szerintem igenis jó ötlet háziasszonyt behozni a Konyhafőnökbe, mert egészen új szemlélettel gazdagítja a szakmai zsűri munkáját. Ennek a műsornak egyébként épp az az egyik dolga, hogy közelebb hozza a gasztronómiát a nézőhöz, és Bea ebben úttörő lehet

nyilatkozta a Borsnak Wossala, aki azt is elárulta a magazinnak, hogy miért távozott a műsorból:

A jövőben inkább a gasztronómiai munkámban merülök el. A tévéből azért nem tűnök el, hiszen a Profi a konyhámban adásait forgatjuk.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik