Élet-Stílus

Napokkal a szülés és az esküvő után halt meg a feleség

Egy héttel azután, hogy összekötötték az életüket, férje karjaiban elhunyt egy fiatal feleség. A 33 éves Tracey Keersnek csak három hónapot adtak orvosai emlőrákja miatt, ennek ellenére még megszülte Kylát, aki koraszülöttként, a terhesség 28. hetében látta meg a napvilágot.

Kyla születése után csaknem egy héttel, március 30-án házasodott össze Tracey és a 35 éves Steven, akiknek már van egy 7 éves gyereke, Kieran. Sajnos aztán április 8-án elhunyt az anya.

Felfeküdtem az ágyra, Traceyt a karjaim között tartottam, a feje a mellkasomon, és békésen elment. Amikor el kellett mondanom Kierannak, azt volt a legnehezebb, amit ezen a világon meg kellett tennem, borzalmas volt

– mondta Steven.

A párt nagyon meglepte Kyla érkezése, mikor megtudták, hogy Tracey várandós már éppen azt tervezték, hogy részt vesznek a lombikprogramban. Felhőtlen boldogságuk azonban nem tarthatott sokáig, mert az terhesség 24. hetében az orvosok közölték Traceyvel, hogy újra rákos, ráadásul már a végső stádiumban van.

Mindössze 3-6 hónapot adtak neki, de Tracey nem lett volna Tracey, ha feladta volna és nem harcol

– nyilatkozta Steven.

A fiatal anyánál először 2016-ban diagnosztizáltak rákot, de maszektómia, kemoterápia és sugárkezelés után úgy tűnt, minden rendben lesz, de sajnos aztán jött az újabb rossz hír.

(via The Sun, kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik