Élet-Stílus

Két hónappal az esküvő előtt kopaszra nyíratta magát anyja miatt a menyasszony

Corinne Sullivan két hónappal az esküvője előtt vágatta le teljesen a haját anyja emlékére, aki rákban hunyt el. A menyasszony akkor már találkozott párjával, Tim Lydonnal, mikor az anyja, Colleen Charneski végső stádiumú rákban szenvedett. 2016. január 6-án halt meg.

Kerestem valamit, amivel méltóképpen tudok adózni az emléke előtt, de nem tudtam, pontosan mi is lehetne az. Futó vagyok, szóval gondoltam, elindulok egy versenyen, de ez nem tűnt megfelelőnek

– mondta a 41 éves Sullivan az ABC Newsnak.

Last time doing my hair for a long while! I can’t lie, I’m nervous. I’ve never even had short hair. I promised my…

Közzétette: Corinne Sullivan – 2018. március 9.

Aztán megismerte a rákos gyerekekkel  foglalkozó St. Baldrick Alapítványt, amely hajfelajánló esteket szervez, ezzel a rák elleni kutatásokat támogatva.

Ez az, amit kerestem!

– mondta a menyasszony, már csak azért is volt ez megfelelő, mert édesanyja nővérként egész életében beteg gyerekekkel foglalkozott.

Tavaly decemberben Lydon megkérte Sullivan kezét, aki emlékeztette gyorsan jegyesét, hogy mi a terve a hajával, de a férfi teljes mértékben támogatta. Végül március 9-én a lánybúcsúján vált meg a hajától Sullivan, ami mellett 1350 dollárt, azaz 340 ezer forintot is összegyűjtött az alapítvány javára.

Közzétette: Corinne Sullivan – 2018. március 22.

Ez volt a legjobb módja anyut az esküvőmre elhozni. (…) Ha itt lenne, büszke lenne rám és azt is elmondaná: »őrült vagy lányom!«

– nyilatkozta a menyasszony, aki május közepén köti össze életét párjával 120 vendég előtt.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik