Élet-Stílus

Gyesre menne Horváth Tamás

A Sztárban sztár versenyzője, Horváth Tamás feleségével, Péterfi Andreával, és annak korábbi kapcsolatából született fiával, Dáviddal a legnagyobb boldogságban élnek együtt.

Sokak szerint már csak egy közös baba hiányzik a tökéletes családi idillhez, de ők még várnának ezzel. Ugyanakkor ha közös babájuk lesz, mindketten gyesre akarnak menni.

Horváth Tamás: Azért jöttünk, hogy megnyerjük A Nagy Duettet
Az énekes nagy esélyt lát a győzelemre Kasszás Erzsivel az oldalán.

Hat éve vagyunk együtt, ebből egy éve házasok. Nagyon szeretjük egymást, de most szeretnénk egy kicsit élvezni az életet, hiszen rengeteget dolgoztam az utóbbi időben. Andi húszévesen lett anyuka, én húszévesen apuka, amikor összejöttünk és megismertem Dávidot. Idén 13 lesz a fiam, lassan bűntudat nélkül utazhatunk el kettesben is, és szeretném kiélvezni a következő években, amíg nem lesz 17–18 éves. Akkor szívesen vállalnék egy újabb babát, de csak úgy, ha mindketten megengedhetjük ma­gunknak, hogy el­menjünk gyesre. Nem az a típusú apuka, aki lemaradna a gyereke legfontosabb pillanatairól

– mondta a Borsnak Horváth Tamás, aki a TV2 versenyében az egész ország által Kasszás Erzsiként (is) ismert színésznővel, Balázs Andival alkot egy párt.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik