Élet-Stílus

MC Hawer nyolcmilliós tartozást halmozott fel, amíg alkoholista volt

A mulatós énekesnek 2013 novemberében sikerült végleg letennie az alkoholt, de az azt megelőző hosszú éveknek most issza meg a levét. MC Hawer ugyanis nem foglalkozott korábban a számlákkal, így mostanra tetemes tartozása gyűlt össze.

Amíg az ital volt az életem, arra is ittam, hogy a számlákra sz…rtam, sőt, játékterembe is jártam. Csak a telefont, a netet és a villanyt fizettem, mert rettegtem, hogy lekapcsolják, és ezek nekem a munkához kellenek, de a többi nem érdekelt, csak az, hogy mindig legyen itthon pia. Nem vettem komolyan a közös költség, a vízdíj és a távfűtés rendezését, de egy banknak is tartozom, és talán ez a leghúzósabb, mert a kamatok miatt már 4 milliót kérnek a 2 milliós kölcsönért

– mondta a Blikknek Mc Hawer, akinek összesen nyolc millió forintos tartozása miatt a lakását is el akarták árverezni a feje fölül.

Két napra magamba zuhantam, és bevallom, már úton voltam a kocsma felé, de sikerült megrázni magam. Egy ügyvéd ismerősöm segítségével a határozatot megfellebbeztem, és mostanra sikerült mind a három behajtócéggel megállapodnom. Az egyik 18, a másik 36, a harmadik pedig 40 hónapos részletfizetési lehetőséget adott, ami azt jelenti, hogy uszkve három éven át, havonta 200 ezret kell fizetnem. Már most érzem, hogy szűkebb lett a nadrágszíjam.

Mc Hawer 110 ezer forintott költött egy kamu karórára
A mulatós boldogan fizette ki az összeget az arany Rolexre.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik