Élet-Stílus

Dizájner vaginát készíttetett magának félmillió forintért a korábbi modell

Olyan mint a botox – mondja a korábbi modell, a 26 éves Yazmin James a „dizájner vagina”  kezeléséről.

A csaknem félmillió forintba, 1200 fontba kerülő eljárás mindössze 8 percig tart, egy eszközt 40 fokra melegítenek, és ki-be mozgatják hüvelyében, hogy összeszorítsa a szöveteket.

A nőnek két gyereke született a jegyesétől, a 32 éves Stephen Reekstől, azt reméli a kezeléstől „intenzívebb” lesz a szexuális élete és rendszeresebben lesz az orgazmusa.

Nem is érzi úgy, hogy ezzel bármi gond lehetne, azért is hasonlította a botoxkezeléshez – amin egyébként most, és még gyerekei születése előtt is átesett párszor –, és azért is engedte, hogy lefilmezzék a beavatkozás közben.

Mindannyian azt szeretnénk, hogy vonzó legyen az arcunk, miért ne akarnánk ezt a vaginánknál is? Vigyázok az arcomra, szóval miért ne áldoznék pénzt és időt a testem többi részére is?

– tette fel a kérdést Yazmine. Hozzátette, hogy szerinte a hüvelyről méltatlanul keveset beszélnek az emberek, pedig egy elég jelentős része a női létnek. Sokan szégyenkezve beszélnek róla, noha nem szabadna tabunak lennie, ezért is engedte, hogy filmezzék a kezelés közben.

A kétgyermekes anya, még a szülések előtt több szépészeti beavatkozáson átesett, évente félmillió forintot is képes volt ezért kiadni, emellett több mint egymillióba került a mellnagyobbító műtéte.

(via Yahoo, Daily Mail, kiemelt kép: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik