Élet-Stílus

Papp Gergő külön lakásban él feleségétől és fiától

Papp Gergő (Array)
Papp Gergő (Array)

Pimasz Úr és felesége négy éven keresztül dolgoztak együtt, amikor celebek otthonaiban aludtak, így Papp Gergő nem is bánja, hogy véget ért a műsor. Mivel egy ideje már nem is szerepelt a képernyőn, ezért családjával úgy döntöttek, hogy a Balatonra költöznek.

Peller Mariann 7 év után visszatér az RTL-hez
Szinte minden nap látható lesz a képernyőn.

A tévés azonban váratlan felkérést kapott, az RTL Klub reggeli műsora – Peller Mariann után – őt is megkereste. A hajnali munka azonba elszakítja feleségétől és fiától.

Valójában már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy szakmát váltok és az internet irányába indulok el, amikor megcsörrent a telefonom és megkerestek a műsor készítői, hogy lenne-e kedvem a Reggeli műsorvezetőjeként dolgozni. Örültem a felkérésnek, már ­hiányzott a forgatások hangulata

– kezdte a Blikknek Papp Gergő.

Néhány hónapja elhatároztuk, hogy elköltözünk vidékre, és kicsit nyugodtabb életet élünk. Ám a sors másképp döntött. Úgy néz ki, amikor én vagyok a soros a Reggeliben, egyedül maradok Budapesten, hogy reggel 6 órára beérjek az adásba. Judit addig a Balatonon lesz Ábellel, aki már be is iratkozott a helyi iskolába. Hétvégenként azonban rohanok hozzájuk – magyarázta Gergő. – Azt gondolom, jobban összekovácsolhatja a családunkat a távollétem, hiszen bár kevesebb, mégis sokkal minőségibb lesz az együtt töltött idő. Pláne a magyar tenger partján!

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik