Élet-Stílus
Papp Gergő (Array)

Papp Gergő külön lakásban él feleségétől és fiától

24.hu
24.hu

2018. 04. 04. 10:36

Korábban a témában:

Pimasz Úr és felesége négy éven keresztül dolgoztak együtt, amikor celebek otthonaiban aludtak, így Papp Gergő nem is bánja, hogy véget ért a műsor. Mivel egy ideje már nem is szerepelt a képernyőn, ezért családjával úgy döntöttek, hogy a Balatonra költöznek.

Image: 73140991, Az ÖsszeEsküvők (TV2) műsora. 6. ÖsszeCsapás. Harmadik összecsapásáról is győztesként érkezett vissza a Rezidenciára Mása. Könnyek között búcsúzott a valóságshowtól Zsanett, a Rezidencia nemrég megkoronázott szépségkirálynője. Fotokredit: TV2., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Peller Mariann 7 év után visszatér az RTL-hez
Szinte minden nap látható lesz a képernyőn.

A tévés azonban váratlan felkérést kapott, az RTL Klub reggeli műsora – Peller Mariann után – őt is megkereste. A hajnali munka azonba elszakítja feleségétől és fiától.

Valójában már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy szakmát váltok és az internet irányába indulok el, amikor megcsörrent a telefonom és megkerestek a műsor készítői, hogy lenne-e kedvem a Reggeli műsorvezetőjeként dolgozni. Örültem a felkérésnek, már ­hiányzott a forgatások hangulata

– kezdte a Blikknek Papp Gergő.

Néhány hónapja elhatároztuk, hogy elköltözünk vidékre, és kicsit nyugodtabb életet élünk. Ám a sors másképp döntött. Úgy néz ki, amikor én vagyok a soros a Reggeliben, egyedül maradok Budapesten, hogy reggel 6 órára beérjek az adásba. Judit addig a Balatonon lesz Ábellel, aki már be is iratkozott a helyi iskolába. Hétvégenként azonban rohanok hozzájuk – magyarázta Gergő. – Azt gondolom, jobban összekovácsolhatja a családunkat a távollétem, hiszen bár kevesebb, mégis sokkal minőségibb lesz az együtt töltött idő. Pláne a magyar tenger partján!

Kiemelt kép: TV2

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Rainer Weiss Nobel díjas fizikus
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.