Élet-Stílus

És közben egy brit golfpályán levideózták, ahogy egy férfi megdugja az egyik lyukat (18+)

“A legfurcsább dolog, amit szerencsétlenségemre valaha is láttam” – mondta az egyik szemtanú.

Sokkoló látványban volt része négy golfozónak, amikor húsvét hétfőn ellátogattak az angliai Bebington városában található Brackenwood golfpályára. A 9. lyuknál ugyanis egy félmeztelen férfit találtak, aki letolt nadrággal éppen a lyukkal szexel. Valamint a lyuk helyét jelölő zászlórúddal, amit meztelen fenekéhez helyezett – írta a brit sajtó.

„Szerintem azt hitte, hogy teljesen egyedül van” az esős napon a golfpályán – mondta el a szokatlan esetet lefilmező Steven Gayton, aki Facebook-oldalán tette közzé a férfiról készített videóját. A felvételt fél nap alatt már több mint félmilliószor nézték meg.

Gayton a helyi sajtónak elmondta: a területen nincsenek térfigyelő kamerák, és az ismeretlen férfi feltehetően ezért is választotta pont azt a helyet. Szerinte a férfi „nem volt részeg, mert filmezte magát”, hozzátéve, hogy „ha a labdám bármikor is be fog menni a 9-es lyukba a Brackenwood pályán, akkor ott is fog maradni.”

A helyi rendőrség közölte, hogy vizsgálatot indítottak az esettel kapcsolatban, és várják az esetleges szemtanúk jelentkezését.

(Kiemelt Fotó: Facebook/Steven Gayton)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik