Élet-Stílus

Channing Tatumék szakítása után nincs már remény

Kilenc év után véget ért Channing Tatum és Jenna Dewan házassága. Szakításuk okát nem indokolták meg, de hangsúlyozták, hogy továbbra is szeretik egymást, családként funkcionálnak, és megköszönnék, ha diszkréten kezelnék a privát szférájukat. Az internetezek viszont megőrültek.

Channing Tatum 9 év után válik, a rajongók kiborultak
Viszont ez azt is jelenti, hogy újra szingli!

Hogy találkoztak egyáltalán?

Tatum és Dewan 2006-ban, a Step Up forgatásán találkoztak először, majd két év randizgatás után 2008 szeptemberében bejelentették eljegyzésüket. Esküvőjüket végül kevesebb mint egy évvel később, 2009. július 11-én tartották, amikor hollywoodi viszonylatokhoz képest kis tömegnek számító kétszáz fős násznép előtt kimondták a boldogító igent.

Olyan boldog vagyok, amilyen boldog ezen a bolygón most csak lehetek. Négy éve vagyunk együtt és semmi nem változott azóta, ugyanazt érzem, mint akkor, amikor találkoztunk

nyilatkozta az esküvőt követően Tatum a People magazin számára.

Bár egymástól függetlenül, de mindkettőjük karrierje folyamatosan felfelé ívelt. Dewan szerepelt többek között a Magyarországon is nagy sikert arató American Horror Story című sorozatban, illetve visszatérő szereplő volt a Supergirl karakterének életét feldolgozó sorozatban. Tatum két filmje, a 21 Jump Street – A kopasz osztag, valamint a MagicMike is világsiker lett. Utóbbinak egyébként a színész sztriptíztáncos múltja adta az alapját. A párnak egy közös gyermeke van, Everly Elizabeth Maiselle, aki 2013. május 31-én született Londonban. Sokáig őket tartották amerikai első számú szerelmespárjának, a versenyt csak olyanok vehették fel velük, mint például a 2017 augusztusában elvált Anna Faris és Chris Pratt páros, vagy a humorukról híres Ryan Reynolds és Blake Lively duó.

Az internet természetesen felrobbant a szakítást bejelentő Instagram-bejegyzés után. Mindenki reményvesztettnek és depressziósnak érzi magát, aminek hatására természetesen nagyon vicces – és őszinte – bejegyzések születtek. Ezekből mutatunk most párat.

Én: Az emberek túl sokat foglalkoznak a celebek magánéletével.

Szintén én: Channing Tatum és Jenna Dewan szakítottak. A szerelemnek vége. Nem tudom, hogyan tudnék élni ebben a világban.

Ha Channingnek és Jenna-nak nem sikerült, akkor kinek?

https://twitter.com/iamlogan1022/status/981024262784872449

Szerintem holnap iskolaszüneti napnak kéne lennie, hogy gyászolhassuk Channing Tatum és Jenna Dewan kapcsolatát.

A szívem jobban összetört Channing és Jenna szakítása miatt, mint a sajátjaim miatt.

Channing Tatum és Jenna Dewan szakítottak. A szerelem halott. A Step Up elromlott. Április törölve.

Channing Tatum és Jenna Dewan szakítottak. Kérlek, tiszteljétek a privát szférámat ebben a nehéz időszakban.

Valaki védje meg Ryan Reynoldsot és Blake Livelyt.

A szerelem nem létezik többet. Channing Tatum és a felesége válnak. Ha nekik nem sikerült, akkor senkinek sem fog.

(Kiemelt kép: Greg Doherty/Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik