Élet-Stílus

Beszélnünk kell Ryan Reynolds humoráról

Köszi szépen internet, hogy egy színész, énekes, vagy más jogon híresség humorát akkor is megismerhetjük, ha csak szimplán bekövetjük őt valamelyik közösségi oldalán. Legutóbb például Paris Hilton Twitter-bejegyzéseit szedtük össze, mert bár senki nem gondolta volna, a hotellánc-örökös az egyik legviccesebb felhasználója az oldalnak, de többször cikkeztünk már Chrissy Teigen humoráról is, most pedig megtaláltuk a Twitter koronázatlan humorkirályát, Ryan Reynoldsot. 

Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds második gyereke
A kétéves James kistestvére New Yorkban látta meg a napvilágot.

De hogy miért is annyira vicces a színész? Talán azért, mert néha nagyon erősen a határokat feszegeti teljesen ironikus és szarkasztikus humorával, amelyeknek főszereplői általában családtagjai: felesége, Blake Lively és lányai, James és Ines. Aki látta a Deadpool című filmet – amelynek amúgy ő a főszereplője -, talán érti, hogy miről is beszélek egészen pontosan. Reynolds imádja kellemetlen szituációkban ábrázolni feleségét, lányait, vagy úgy általában családi életüket, de mielőtt teljesen megijednénk és azt gondolnánk, hogy mennyire gonosz emberről szól ez a cikk, azt sose felejtsük el, hogy ezekben a bejegyzésekben mindig kapunk egy-egy kis morzsát arról, hogy Golden Globe-díjra jelölt színész valójában imádja családját.

Jöjjönek tehát most Reynolds legjobb lányairól szóló Twitter-bejegyzései:

A tűzön is keresztül mennék a lányaimért. Mármint tűzön nem, mert az veszélyes. De egy szuper nedves szobán igen. De csak nem túl nedvesen, a hajam miatt.

Boldog Születésnapot az én kislányomnak! Szomorú vagyok, hogy elvesztettem a szüzességem, de hálás, hogy van egy lányom.

Apának lenni a legcsodásabb érzés a világon. Természetesen azokat az éveket kivéve, amiket gyerek nélkül töltöttem.

Teljesen mindegy, hogy melyik gyerekkönyvet olvasom a repülőgépen ordító gyerekemnek, a történet tanulsága mindig valami férfi fogamzásgátlással kapcsolatos.

Mikor éjszaka betettem a babát az ágyba, nagyon aranyosan megvakarta az orrát, gügyögött, majd ezer denevérré változott.

Mielőtt azonban azt gondolnánk, hogy ez a Reynolds-humorhegy csúcsa, mindenképp muszáj beszélnünk azokról a pillanatokról, amikor feleségéről posztol, mivel Blake Lively korántsem az a személy, akit akár egy percig is féltenünk kellene. Lively – ebben is – tökéletes párja Reynoldsnak, hiszen keresve sem találhatnánk jobb embert a tökéletes válaszokra. Legutóbb például születésnapi köszöntéseiken nevetett a félvilág. Az éppen harmincadik születésnapját ünneplő Lively-t ugyanis férje egy Instagram-bejegyzéssel köszöntette fel, amivel nem is lett volna akkora gond, ha a képről nem vágták volna le szinte teljesen a színésznőt.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2017, időpont: 8:20 (PDT időzóna szerint)

Boldog Születésnapot az én fantasztikus feleségemnek

– köszöntötte fel feleségét Reynolds, akinek végül két hónapot kellett várnia a bosszúra. Lively szintén egy Instagram-bejegyzéssel köszöntötte párját, ám a képpel nyilván volt egy kis hiba, a színész helyett ugyanis a rá szinte megszólalásig hasonlító Ryan Gosling látható a fotón.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Okt 23., 2017, időpont: 3:25 (PDT időzóna szerint)

Boldog Születésnapot, szerelmem!

– írta a bejegyzéshez Lively.

A pár humoros csatája amúgy nem most kezdődött és nem is mostanában ér majd véget. Áprilisban Lively például férjét használta fel, hogy gratuláljon John Legendnek, aki bekerült a TIME magazin 100 legmeghatározóbb művészei közé.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2017, időpont: 2:56 (PDT időzóna szerint)

Gratulálok életem legmeghatározóbb emberének. A legjobb ember, akit ismerek. Megérdemled ezt az elismerést… Ha a férjem mondjuk nem takarná ki ezen a képen… Nagyon sajnálom, John Legend

– írta az Instagram-bejegyzéshez Lively.

(Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik