Élet-Stílus

A Konyhafőnök: Gáspár Bea nem olvas kommenteket

Az utóbbi időben nagyot fordult a világ Gáspár Beával. Az RTL Klub kultikus realityjéből ismert asszony közel huszonöt éve forgatja a fakanalat, ez idő alatt pedig olyannyira magába szippantotta a gasztronómia világa, hogy A Konyhafőnök VIP megnyerése után lehetőséget kapott arra, hogy profik között, a zsűripult mögött bizonyítsa tudását. Ugyanakkor ennek nem mindenki örül kifejezetten.

Az évek során megtanultam, hogy nem olvasok kommenteket. A saját közösségi oldalaimmal, és az azok követőivel foglalkozom. Az építő kritikát elfogadom, de a vegytiszta rosszindulattal nincs dolgom. (…) A Győzike show más jellegű műsor volt, de tény, hogy számos lehetőséget hozott magával, persze azzal is együtt járt, hogy megítéltek, vagy éppen elítéltek. Mára már megtanultam szelektálni a véleményeket, és csak a számomra értékesekkel foglalkozom. (…) Közel huszonöt éve napi szinten főzök a családomra, így háziasszonyként elsősorban az ízekre koncentrálok. Mivel magam is álltam a zsűri előtt, és tudom, hogy milyen versenyezni, így abban is biztos vagyok, hogy én leszek a legkevésbé szigorú tagja a csapatnak

– mondta a Star magazinnak Győzike felesége, aki a Gáspár család NAV-os harcára is utalt a beszélgetésben.

Úgy gondolom, hogy az emberek nagy részének olyan az élete, mint egy hullámvasút, csak a mi mélypontjainkat, és emelkedett pillanatainkat többen látták. Nem szeretek azzal dobálózni, hogy ilyen boldog, meg olyan elégedett vagyok. Bár klisé, de az életben tényleg egy másodperc alatt minden megváltozhat. A lényeg, hogy ezeket a változásokat tudjuk kezelni, és ezalatt a lehetőségekhez mérten jól érezzük magunkat a bőrünkben.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik